Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Στο Βίκι τίμησαν τους αριστούχους, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης


Γράφει ο Οδυσσέας (http://odysseaschios.blogspot.com)

Γιορτή για τα παιδιά που αρίστευσαν στις τρεις βαθμίδες τις εκπαίδευσης τίμησε ο Σύλλογος των Απανταχού Βικιανών, ο οποίος εδρεύει στην Αττική (ενέργεια που πραγματοποιεί από το 1982) και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Χιακών Συλλόγων Αττικής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 23 Αυγούστου, στην πλατεία του χωριού.
Ο δήμαρχος Καρδαμύλων... Ευάγγελος Μελιτζάνης στο χαιρετισμό του, τόνισε:
"Είναι η σημαντικότερη εκδήλωση, γιατί απευθύνεται στα παιδιά, το αύριο της κοινωνίας μας. Όλα τα παιδιά που τελειώνουν το Λύκειο Καρδαμύλων παίρνουν μια υποτροφία. Έστω και αν φοιτήσουν σ' αυτό, μόνο τον τελευταίο χρόνο".
Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι θα συμπληρώσουμε το γήπεδο 5Χ5, με αποδυτήρια και ηλεκτροφωτισμό.
Χορηγός των βραβείων που δίδονται στους αριστούχους μαθητές είναι ο κ. Γιάννης Πιτσικούλης, Βικιανός που ζει στον Καναδά, ο οποίος βοηθάει πάντα τους νέους να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Ο ίδιος είπε:
"Θέλουμε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις, ώστε να φέρουμε νέα παιδιά να εγκατασταθούν στο Βίκι".  Ο κ. Πιτσικούλης έδωσε και το ποσό των 1.120 ευρώ, που μοιράστηκε στους βραβευθέντες.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Φωτεινός διάβασε το πρακτικό βράβευσης της Επιτροπής επιλογής των αριστούχων, στην οποία εκτός του ιδίου, μετέχουν ο χορηγός κ. Πιτσικούλης, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σταμάτης Βαβάκας και ο εκπαιδευτικός Δαμιανός Μανήρας. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν:
Τρεις αριστούχοι μαθητές του Δημοτικού οι, Αναστάσιος Βασιλάκης, Ειρήνη Μιχάλα, και Καλλιόπη Φωτεινού.  Από το Γυμνάσιο η Στεφανία Φωτεινού του Νικολάου, που αποφοίτησε απο το Γυμνάσιο Καλλιμασιάς, με γενικό βαθμό άριστα (19 και 10/13).
Από το Λύκειο η Βασιλική Μπακάλη από το Λύκειο Καρδαμύλων και από τους επιτυχόντες, στα ΑΕΙ, η Αργυρώ Παντελούκα και στα ΤΕΙ ο Ηλίας Κάβουρας.
Τις βραβεύσεις έκαναν, ο Δήμαρχος Καρδαμύλων Ευάγγελος Μελιτζάνης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Συλλόγων Αττικής Αργύρης Κοκκινάκης, ο χορηγός Γιάννης Πιτσικούλης, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Γιάννη Κοσμίδη κ. Μπουλής, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Φωτεινός και Σταμάτης Βάβακας και ο πάρεδρος Νίκος Πρέλιας.
Ακολούθησε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου που είχε μεγάλη επιτυχία. Την επιμέλειά της, είχε το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Τίνα Χ. Φωτεινού.

Λεζάντες:
Από δεξιά το ζεύγος Ιωάννη Πιτσικούλη, ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης, ο παππάς του χωριού, ο δήμαρχος Καρδαμύλων Βαγγέλης Μελιτζάνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Φωτεινός και τα παιδιά που τιμήθηκαν.


Ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης με την αριστούχο του Γυμνασίου Στεφανία Φωτεινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου