Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Μυτιλήνη: Το κλειστό επί χρόνια "Καφέ Κρυστάλ" θα μυρίσει και πάλι ούζο

Μυτιλήνη: Το κλειστό επί χρόνια `Καφέ Κρυστάλ` θα μυρίσει και πάλι ούζο Το "καφέ Κρυστάλ", ένα κλειστό εδώ και πολλά χρόνια, ιστορικό καφενείο στην προκυμαίας της Μυτιλήνης, ιδιοκτησίας της τράπεζας Πειραιώς, θα αξιοποιηθεί σε όφελος της προβολής του βασικού λεσβιακού προϊόντος, του ούζου.

Ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Γιαννέλλης- Θεοδοσιάδης, επικοινώνησε σήμερα με...
ανώτερα στελέχη της τράπεζας Πειραιώς, μετά την αποδοχή του αιτήματός του από μέρους του προέδρου της τράπεζας, Γιώργου Χατζηνικολάου, για αξιοποίηση του "Καφέ Κρυστάλ".

Ο κ. Γιαννέλλης έλαβε υπόψη του σχετική επιστολή του Συνδέσμου Ποτοποιών και Αποσταγματοποιών Λέσβου, για τη δημιουργία εκθεσιακού χώρου για την προώθηση του παραγόμενου ούζου, του βασικού αυτού τοπικού προϊόντος, σε συνδυασμό με τη ντόπια γαστρονομία.

Ήδη, ο γενικός γραμματέας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλη Μυρσινιά, καθώς και με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ποτοποιών και Αποσταγματοποιών Λέσβου, Χρήστο Μητσάκη, προκειμένουνα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες, σε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων, στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου