Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Δύο ακόμη νεκρούς θρηνεί η Σάμος λόγω έλλειψης ασθενοφόρου!

Δύο ακόμη νεκρούς θρηνεί η Σάμος λόγω έλλειψης ασθενοφόρου!Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Σάμο, την παραμονή των Χριστουγέννων, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στο νησί.

Όλα ξεκίνησαν στις 5 το απόγευμα, όταν το μοναδικό ασθενοφόρο που εξυπηρετεί ολόκληρη τη Σάμο, δέχτηκε κλήση για σοβαρό περιστατικό με καρδιακό επεισόδιο 65χρονου άνδρα στην περιοχή του Πυθαγορείου.

Κατά τη μετάβαση του επανδρωμένου ασθενοφόρου στο συμβάν, γίνεται...
παράλληλη κλήση για σοβαρό τροχαίο στην ίδια περίπου περιοχή (Φανάρια προς Ηραίον), όπου 51χρονη γυναίκα, αναβάτης ποδηλάτου, έχει παρασυρθεί από αυτοκίνητο.
Το προσωπικό του ασθενοφόρου επιλέγει να αλλάξει πορεία και να παραλάβει την 51χρονη γυναίκα και να την μεταφέρει άμεσα και σοβαρά τραυματισμένη, στο νοσοκομείο του νησιού.

Δυστυχώς η άτυχη μητέρα κατά τη μεταφορά της δεν αντέχει και υποκύπτει στα τραύματά της!

Το προσωπικό του ασθενοφόρου επιστρέφει άμεσα να παραλάβει τον 65χρονο άνδρα με το καρδιακό επεισόδιο, αλλά κατά την άφιξη τους στο σημείο, ο άτυχος άνδρας έχει ήδη υποκύψει...

Οι δύο αυτοί άδικοι θάνατοι, έρχονται λίγες μόλις ημέρες μετά το γνωστό συμβάν με τον τραγικό χαμό του 34χρονου πολύτεκνου πατέρα στον Άγιο Κωνσταντίνο και αναδεικνύει το εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα τόσο μεγάλο νησί, όσο η Σάμος.

Πηγή: i-samos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου