Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

«Θέλω και δεύτερη θητεία στον Δήμο της Αθήνας»

«Θέλω και δεύτερη θητεία στον Δήμο της Αθήνας»Ο Βρονταδούσης Γιώργος Καμίνης ζητά την εμπιστοσύνη των Αθηναίων

Την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία της Αθήνας ανακοίνωσε ο Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα τον Συντακτών».

 «Σε αυτήν την πρώτη θητεία κρατάμε, μέσα σε δραματικές συνθήκες, την πόλη όρθια» λέει χαρακτηριστικά ο Γ. Καμίνης και προσθέτει...
«στις επόμενες εκλογές προσδοκώ όμως κυρίως να εκφράσουμε μια Αθήνα μεγάλη, ανοιχτή και δημοκρατική απέναντι στη μισαλλοδοξία, τη βία και τον φασισμό».

Επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων δηλώνει ότι προσδοκά την επαναβεβαίωση της στήριξης των τεσσάρων κομμάτων που τον πρότειναν αν και αναγνωρίζει πως είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες πολιτικές αποφάσεις.

Επιπλέον ο κ. Καμίνης τάσσεται ανοιχτά υπέρ της λειτουργίας τζαμιού στην Αθήνα σημειώνοντας ότι «αποτελεί ζήτημα κοινής λογικής και στοιχειώδους τήρησης της νομιμότητας η δημιουργία λατρευτικών χώρων για τους μουσουλμάνους αλλά και για όσους πιστεύουν σε άλλο δόγμα».

Ερωτηθείς για την απόφασή του να βάλει λουκέτα σε θέατρα, υπεραμύνεται της στάσης του και λέει πως «χρειάζεται, εντός των επόμενων εβδομάδων, νέος νόμος που θα διέπει τη λειτουργία τέτοιων χώρων τους οποίους τόσο έχει ανάγκη η Αθήνα, με σεβασμό όμως στο υπέρτατο αγαθό που είναι η ανθρώπινη ζωή. Και δυστυχώς όταν η έξοδος κινδύνου παιδικού θεάτρου οδηγεί σε μπαλκόνι, δεν είναι υπεύθυνη στάση».

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη, τάσσεται υπέρ της τρικομματικής κυβέρνησης: «η παραμονή στο ευρώ θεωρώ ότι αποτελεί επίτευγμα της κυβέρνησης συνεργασίας, διότι, παρά τα προβλήματα, δεν βλέπω από πού αλλού μπορούν να προκύψουν λύσεις, παρά μόνο από την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου