Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Επιτυχημένη χοροεσπερίδα από το Σύλλογο Καμπιούσων-Αγρελωπούσων

Επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα του Σύλλογου Καμπιούσων και Αγρελωπούσων Αττικής «Τα γενέθλια της Θεοτόκου», που έγινε στο Σάββατο 20 Απριλίου στο κέντρο διασκέδασης «Έπαυλη Palace».

Οι συμμετέχοντες χόρεψαν με την πολυμελή ορχήστρα του κέντρου και τα νησιώτικα τραγούδια της Βάσως Χατζή.

Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σίμος Χοϊμές, είπε μεταξύ άλλων:


«Σας ευχαριστούμε πολύ, που είστε όλοι εδώ, κοντά μας, παρά τους δύσκολους καιρούς. Ως νησιώτες έχουμε μάθει σε φουρτούνες και ξέρουμε να κρατάμε καλά το τιμόνι. Στις 3 Αυγούστου, θα κάνουμε χορό και στο χωριό μας, στα Καμπιά, που θα γίνει στο προαύλιο του σχολείου, με την ορχήστρα Λιγνού-Στρουμπάκη».

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία, της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής και συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Αργύρης Κοκκινάκης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Λυμπουσάκης, ο γραμματέας Γιάννης Αλευράς, ο ταμίας Ευάγγελος Μέλης και το μέλος Κέλυ Λεφάκη. Οι Ολυμπιούσοι των οποίων πρόεδρος είναι η τελευταία, είχαν δικό τους τραπέζι, όπως και ο Σύλλογος Λεπτοποδούσων, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Νίκο Κατσαρό.

Η διοίκηση του Συλλόγου των Καμπιούσων, μοίρασε σ’ όλους τους παρευρισκομένους, από μια πασχαλινή λαμπάδα, ενώ πραγματοποίησε και πλούσια λαχειοφόρο αγορά.

Η πρόσκληση είχε τιμολογηθεί στα 20 ευρώ και περιελάμβανε πλήρες μενού, καθώς και κρασί, μπύρες και αναψυκτικά, ενώ το κέντρο διέθετε και δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου