Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Τα 40 είναι τα νέα… 30!

Τα 40 είναι τα νέα… 30! 

Πιο ευτυχισμένες και πιο σίγουρες για τον εαυτό τους οι 40αρες

Λένε ότι η ζωή ξεκινάει στα 40. Και φαίνεται πως για τις γυναίκες αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Στην ηλικία των 40 το «αδύναμο φύλο» νιώθει πιο σίγουρο από ποτέ, έχει πολύ ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, νιώθει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη ζωή του συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη ηλικία, ενώ μερικές νιώθουν και…
κατά 10 χρόνια νεότερες!

Διάσημες σταρ όπως η Νικόλ Κίντμαν (45 χρονών), η Τζούλια Ρόμπερτς (45), η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (43) και η Τζέρι Χάλιγουελ (40) νιώθουν πιο ζωντανές και νέες απ’ ό,τι στα 30 τους, αναφέρει πρόσφατη έρευνα την οποία επικαλείται η Daily Mail.

Σύμφωνα με την έρευνα, πάνω από τις μισές γυναίκες στην ηλικία των 40 (ποσοστό 55%) δήλωσαν πιο σίγουρες για την εξωτερική τους εμφάνιση ενώ το 86% αυτών επιμένει ότι τα 40 είναι τα «νέα»… 30!

Το 17% αυτών ανέφερε ακόμη ότι έχει καλύτερη σεξουαλική ζωή από ποτέ.

Φαίνεται ότι πολλές ανασφάλειες «εξαφανίζονται» όταν οι γυναίκες φτάνουν τα 40, με το 81% αυτών να δηλώνουν πιο ευτυχισμένες με το ποιες είναι απ’ ό,τι νεότερες γυναίκες.

Αυτό συμβαίνει σε ποσοστό 32% λόγω μεγαλύτερης οικονομικής ασφάλειας, ενώ όπως δήλωσε το 48% αυτών επειδή έχουν μια σταθερή σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου