Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ταυτοποιήθηκε άλλο ένα αλβανικό ρεμάλι, δραπέτης των φυλακών Τρικάλων που συμμετείχε στην αιματηρή συμπλοκή κατά την οποία έπεσε νεκρή η 25χρονη Κατερίνα


- Είναι 35 χρονών και είναι ένας από τους 8 δραπέτες που σπέρνουν τον τρόμο εδώ και 8 ημέρες
- "Καθαρό" το καλάσνικοφ που σκότωσε την 25χρονη Κατερίνα
- Δεν είχε χρησιμοποιηθεί στην απόδραση από τα Τρίκαλα
- Στις 18.00 η κηδεία της άτυχης κοπέλας στην Κόρινθο
- Τα τραγικά παιχνίδια που της έπαιξε η μοίρα

Πρόκειται για τον 35χρονο Λίτα ή Ντρεμπάτα Ερμάλ ή Λίτορ του Ντουλεϊμαν ή Ντέο και της Φιτνέτε από την Αλβανία.
Δακτυλικό του αποτύπωμα βρέθηκε στο...
τζάμι πίσω αριστερά του οχήματος το οποίο είχαν κλέψει από την μάντρα οι κακοποιοί.

«Καθαρό» το… φονικό καλάσνικοφ

Πριν από λίγο από το αρμόδιο τμήμα βαλλιστικής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προέκυψε ότι το πολεμικό καλάσνικοφ που σκότωσε την Κατερίνα δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Τα στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας εξέτασαν κατά προτεραιότητα τους 7 κάλυκες από το πολεμικό όπλο, που βρέθηκαν στον τόπο της μοιραίας συμπλοκής στα Ίσθμια, αλλά και το θανατηφόρο βλήμα του ίδιου όπλου, από το κορμί της άτυχης Κατερίνας. Από την εξέτασή τους δεν προέκυψε καμία ταυτοποίηση, χρήσης του, σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερευνούν λεπτομερώς το μαύρο Σουμπαρού που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους. Αναζητούν κι άλλα αποτυπώματα και γενετικό υλικό από το εσωτερικό του προκειμένου να ταυτοποιήσουν και τους συνεργούς του Μαριάν Κόλα και του 35χρονου Λίτα ή Ντρεμπάτα Ερμάλ ή Λίτορ.

Η τελευταία πράξη του δραματος για την οικογένεια Ζώγαλη θα παιχθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Συγγενείς και φίλοι θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η Κατερίνα Ζώγαλη έπεσε νεκρή όταν επιστρέφοντας σπίτι της στην Κόρινθο μια σφαίρα από τα Καλάσνικοφ αδίστακτων ληστών, οι οποίοι πυροβολούσαν προς τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν, εποστρακίσθηκε στην άσφαλτο, τρύπησε τον πίσω προφυλακτήρα του πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της, στη συνέχεια τα καθίσματα και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοιρα στην 25χρονη Κατερίνα


Η ιστορία της 25χρονης Κατερίνας Ζώγαλη, της άτυχης κοπέλας που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε κακοποιούς και αστυνομικούς στην Κόρινθο, είναι συγκλονιστική.

Ο θάνατος της έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Ελλάδα. Ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή, η ατυχία να βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Η έκκλησή της στον φίλο της με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο: «είμαι γεμάτη αίματα, έλα να με πάρεις», του είπε.

Η 25χρονη δούλευε σε ξενοδοχείο στις Κεχριές ως βοηθός λογίστρια. Τη μοιραία στιγμή, το βράδυ της Παρασκευής γύριζε σπίτι της. Η μοίρα της είχε στήσει καρτέρι στο δρόμο, στο ύψος των Ισθμίων. Η σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός από τους δραπέτες χτύπησε στο έδαφος, τρύπησε το πίσω κάθισμα και σφηνώθηκε στο στήθος της.

Εκείνη που είχε νικήσει τον καρκίνο, έχασε τη ζωή της από την καραμπόλα μιας σφαίρας. Είπαμε, η μοίρα δεν ήταν καλή μαζί της. Αλλά εκείνη είχε τη δύναμη να ξεπεράσει τη λευχαιμία.

Η Κατερίνα γεννήθηκε με λευχαιμία, γράφει σήμερα το Έθνος. Νοσοκομεία, θεραπείες, ταλαιπωρία, επισκέψεις σε γιατρούς. Οι αγρότες γονείς της ήταν πάντα στο πλευρό της. Ξεπέρασαν κι εκείνοι πολλά προβλήματα για να βοηθήσουν τον άγγελό τους, ο πατέρας της έκανε για πολλά χρόνια αιμοκάθαρση.

Την έσωσε από τη λευχαιμία η γέννηση του αδελφού της. Η Κατερίνα ήταν 10 ετών όταν ήρθε στη ζωή ο αδελφός της. Οι γιατροί πήραν βλαστοκύτταρα από το νεογέννητο και έκαναν μεταμόσχευση στην Κατερίνα, σώζοντάς της τη ζωή.

Άριστη μαθήτρια, πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, σπούδασε και έπιασε δουλειά ως βοηθός λογίστρια σε ξενοδοχείο κοντά στο πατρικό της. Όλοι μιλούν για ένα γλυκό και καλό κορίτσι.

«Η Κατερίνα είναι μια γλυκιά, δυναμική κοπέλα, που κατάφερε να νικήσει τη λευχαιμία αλλά όχι τις σφαίρες των ληστών. Ερχόταν συχνά στην εκκλησία, ήταν πάντα ευγενική και γελαστή» είπε στο Έθνος ο πατέρας Παύλος Στρούμπας, ιερέας του Αγίου Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου