Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αύριο (Τετάρτη) η Ελπίδα Τσουρή θα παραλάβει τις αρμοδιότητες της γενικής γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Τη νησιωτική πολιτική και το σύνολο των άγονων γραμμών πήρε στις αρμοδιότητές της η υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων - Νήσων και Αλιείας, Ελπίδα Τσουρή, η οποία εποπτεύει και τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου.

Αύριο, Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, του υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, θα πραγματοποιηθεί...
η τελετή παράδοσης – παραλαβής, από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκο Σηφουνάκη προς την υφυπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Ελπίδα Τσουρή.

Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε πρόσφατα, οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής υπάγονται στο υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, με εποπτεύουσα υφυπουργό την κ. Τσουρή.

Τουλάχιστον όσον αφορά τις άγονες γραμμές η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, καθώς μειώνονται τα κονδύλια και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες φαίνεται να περιορίζουν το ενδιαφέρον τους για τις επιδοτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου