Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020


Την παράταση της καραντίνας για ακόμα μία εβδομάδα στην κοινότητα Εχίνου Ξάνθης, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Περισσότερα από 1.289.000 χιλιάδες κρούσματα του νέου κορονοϊού έχουν σημειωθεί παγκοσμίως ενώ, κατά την καθιερωμένη ημερήσια ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε...
20 νέα κρούσματα στην Ελλάδα ανεβάζοντας τον αριθμό σε 1.755 συνολικά.



Στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως από την έναρξη των περιοριστικών μέτρων μέχρι και χθες Κυριακή είχαν επιδοθεί 21.308 πρόστιμα για παραβάσεις τους.

Στη συνέχεια προχώρησε στις ανακοινώσεις όπου ανάφερε πως παρατείνεται η καραντίνα στον Έχινο για μια εβδομάδα ακόμα για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε στα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή στη Μύκονο καθώς πλέον στο νησί ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το πρωί μέχρι το 8 το βράδυ.

Ανακοίνωσε επίσης πως υπάρχει περιορισμός του κατάπλου των κρουαζιεροπλοίων από 15 Μαρτίου ενώ τόνισε πως την Πέμπτη 2 Απριλίου λόγω καιρικών συνθηκών δόθηκε κατ΄εξαίρεση άδεια για προσέγγιση στην Μαρίνα Λαυρίου και πως τα σκάφη παραμένουν στη μαρίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου