Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Συνολικά 21 νεκροί και 570 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Βόρεια Μακεδονία

Αυξάνονται οι νεκροί από τον κορονοϊό στη Βόρεια Μακεδονία την ώρα που συνεχίζονται τα αυστηρά μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις προηγούμενες 24 ώρες στη Βόρεια Μακεδονία από επιπλοκές του κορονοϊού, ανεβάζοντας στους 21 τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Βένκο Φιλίπτσε.

Ακόμη, καταγράφηκαν...
15 νέα κρούσματα. Το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη Βόρεια Μακεδονία ανέρχεται πλέον στα 570.

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας αποφάσισε την επέκταση του χρόνου απαγόρευσης της κυκλοφορίας πολιτών σε όλη την επικράτεια.

Συγκεκριμένα, με απόφαση της κυβέρνησης της χώρας, από την Τετάρτη 8 Απριλίου, τις εργάσιμες ημέρες απαγορεύεται η κίνηση των πολιτών από τις 4 μ.μ. ώρα έως τις 5 π.μ. ώρα της επόμενης ημέρας.

Επίσης, τις καθημερινές οι ηλικιωμένοι άνω των 67 ετών επιτρέπεται να κυκλοφορούν μόνο δύο ώρες την ημέρα, μεταξύ 10 π.μ. και 12 μ.μ., ενώ οι νέοι κάτω των 18 ετών επιτρέπεται να κυκλοφορούν επίσης δύο ώρες την ημέρα, μεταξύ 1μ.μ. και 3 μ.μ..

Όσον αφορά τα Σαββατοκύριακα επιβάλλεται πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας, η οποία ξεκινά στις 4 μ.μ.της Παρασκευής και λήγει στις 5 π.μ. της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση της κυβέρνησης οι πολίτες απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους σε ομάδες μεγαλύτερες των δύο ατόμων.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου