Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Για ποιο λόγο οι πόρτες στη δημόσιες τουαλέτες έχουν κενό κάτω

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι οι περισσότερες τουαλέτες στις πόρτες τους έχουν κενό στην κάτω πλευρά αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό και δεν φτάνουν κανονικά ως το πάτωμα;



Υπάρχουν όχι ένας αλλά πολλοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Πιο αναλυτικά…

Είναι πιο εύκολο το καθάρισμα από το προσωπικό:

Με το διάκενο στο κάτω μέρος, τα χωρίσματα μπάνιου είναι πολύ πιο εύκολο να καθαριστούν, όπως και ολόκληρη η τουαλέτα ακόμη και ρίχνοντας νερό στο πάτωμα χωρίς τον κίνδυνο να λιμνάσει.

Υπάρχει πρόσβαση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης:


Εάν κάποιος χάσει τις αισθήσεις του σε μια εντελώς κλειστή τουαλέτα, μπορεί να χρειαστούν ώρες μέχρι να το παρατηρήσει κάποιος. Αντίθετα σε μια πόρτα με κενό, αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό και κάποιος μπορεί να σώσει το άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αποτρέπονται ανεπιθύμητες συμπεριφορές:

Το κενό στο κάτω μέρος της πόρτας μιας δημόσιας τουαλέτας μπορεί να αποτρέψει πολλές ανεπιθύμητες συμπεριφορές όπως το βάψιμο με σπρέι ή ακόμη και τις σεξουαλικές πράξεις.

Καλύτερη κυκλοφορία του αέρα:

Η καλύτερη κυκλοφορία του αέρα είναι ένας από τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους υπάρχουν κενά κάτω από τις πόρτες της τουαλέτας. Οι μυρωδιές θα ήταν κατά πολύ πιο έντονες πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες.

Μειώνουν το χρόνο αναμονής στην ουρά:

Οι πλήρως κλειστές πόρτες δίνουν στους επισκέπτες μια «ζεστή» αίσθηση απομόνωσης. Αποκόπτουν τον θόρυβο τόσο ώστε οι άνθρωποι να χάνουν την αίσθηση της ώρας… με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η ουρά στην αναμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου