Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Ανατριχιαστικό μήνυμα των τζιχαντιστών: "Σπάστε τον Σταυρό" - Προαναγγέλλουν νέες σφαγές σε εκκλησίες χριστιανών - Η λίστα του μίσους

Ανατριχιαστικό μήνυμα των τζιχαντιστών: `Σπάστε τον Σταυρό` - Προαναγγέλλουν νέες σφαγές σε εκκλησίες χριστιανών - Η λίστα του μίσους- Νεες επιθέσεις σε χριστιανικές εκκλησίες προαναγγέλλουν οι τζιχαντιστές μέσω του περιοδικού τους
- Καλούν τους "κρυμμένους στρατιώτες" τους στη Δύση να επιτεθούν
- Ολόκληρη έκδοση αφιερωμένη στο... μίσος για τους Χριστιανούς
- Στο στόχαστρο και η Ελληνορθόδοξη εκκλησία
- Μανιφέστο με τίτλο "γιατί σας μισούμε" και "σπάστε τον σταυρό"
- Δείτε φωτογραφίες του περιοδικού του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους


Στο νέο τεύχος του περιοδικού των τζιχαντιστών, Dabiq, υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στον χριστιανισμό αλλά και στο....
“γιατί το Ισλαμικό Κράτος μισεί τους χριστιανούς”.

Ο ίδιος άλλωστε ο πρωτοσέλιδος τίτλος του περιοδικού, δεν είναι άλλος από το... εύγλωττο “Σπάστε τον σταυρό”. Η πρώτη επίθεση σε εκκλησία, συνέβη ήδη στη Γαλλία, όπου δύο 19χρονοι αφού έσφαξαν έναν ιερέα, γύρισαν βίντεο στο οποίο δήλωναν πίστη στον ηγέτη του λεγόμενου “Ισλαμικού Κράτους”.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο περιοδικό, η ηγεσία του ISIS, καλεί τους “κρυμμένους στρατιώτες” του στη Δύση να στοχεύσουν στις χριστιανικές εκκλησίες, ενώ προαναγγέλει ανάλογες επιθέσεις μέχρι την έκδοση του επόμενου τεύχους.
Οι τζιχαντιστές βάζουν συγκεκριμένα στο στόχαστρο, τον προκαθήμενο της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, τον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο, τους Κόπτες, αλλά και την Ελληνορθόδοξη εκκλησία. Χαρακτηριστικό το γεγονός, πως στο περιοδικό υπάρχει φωτογραφία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλου Γ'.

Στο κείμενο που τιτλοφορείται “Γιατί σας μισούμε” οι τζιχαντιστές, αναφέρουν χαρακτηριστικά:

1. Σας μισούμε, πρώτα και περισσότερο απ' όλα γιατί είστε άπιστοι. Αρνείστε τη μοναδικότητα του Αλάχη – είτε συνειδητοποιείτε, είτε όχι.

2. Σας μισούμε γιατί οι κοσμικές, φιλελεύθερες κοινωνίες σας αφήνουν ελεύθερα όσα ο Αλάχ έχει απαγορεύσει, ενώ απαγορεύσουν πολλά από εκείνα που επιτρέπει, κάτι που δεν σας ενδιαφέρει γιατί έχετε διαχωρίσει κράτος και θρησκεία.

3. Στην περίπτωση των περιθωριακών άθεων, εσάς σας μισούμε και σας πολεμάμε γιατί δεν πιστεύετε στην ύπαρξη του Δημιουργού και Κυρίου σας.

4. Σας μισούμε για τα εγκλήματά σας κατά του Ισλάμ και σας κηρύσσουμε τον πόλεμο για να σας τιμωρήσουμε για τις παραβάσεις σας ενάντια στη θρησκεία μας.


5. Σας μισούμε για τα εγκλήματά σας κατά των Μουσουλμάνων. Για τα drones και τα μαχητικά σας, που βομβαρδίζουν, σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν τους ανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο, και οι αχυράνθρωποί σας στη γη των μουσουλμάνων, τους καταπιέζουν, τους βασανίζουν και κηρύσσουν τον πόλεμο εναντίον μας.

6. Σας μισούμε γιατί εισβάλλετε στις χώρες μας και σας πολεμάμε για να διώξουμε από αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου