Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Το προφίλ της Μάλαγα αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα play offs του Champions League

Το προφίλ της ΜάλαγαΤα αστέρια της ομάδας οδηγούνται προς την έξοδο

Η Μάλαγα θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play offs του Champions League. Οι γαλανόλευκοι ιδρύθηκαν το 1948 και δεν έχουν κατακτήσει κάποιον μεγάλο σύλλογο στη διάρκεια της ιστορίας τους.

Προ διετίας ο Σεΐχης Αλ Τάνι απέκτησε τις... μετοχές του συλλόγου και ακολούθησαν εντυπωσιακές μεταγραφές, που είχαν σαν αποτέλεσμα την τέταρτη θέση στο περασμένο πρωτάθλημα. Ο ζάπλουτος ιδιοκτήτης, ωστόσο, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, αναζητεί αγοραστή και τις τελευταίες ημέρες το ένα μετά το άλλο τα αστέρια της ομάδας οδηγούνται προς την έξοδο.

Ήδη αποχώρησαν οι Καθόρλα (Άρσεναλ) και Ροντόν (Ρούμπιν Καζάν), κρέμασε τα παπούτσια του ο Φαν Νίστελροϊ, ενώ πιθανώς να ακολουθήσουν Μαρέσκα, Τουλαλάν, Ίσκο, Χοακίν και Ματάισεν.

Η θέση του προπονητή, Μανουέλ Πελεγκρίνι, είναι εξαιρετικά επισφαλής και με όλα αυτά η… μελαγχολία κυριεύει το «Λα Ροσαλέδα» (29.000 θεατών).

Η Μάλαγα είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ τη σεζόν 2002/03 στη φάση των «16» του Κυπέλλου UEFA, με τους Ισπανούς να παίρνουν την πρόκριση με νίκη στην Αθήνα (0-0, 0-1). Από εκείνη τη σεζόν δεν είχε αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη. Την περασμένη Τρίτη αντιμετώπισε σε φιλικό τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (3-3).

Αξίζει να σημειωθεί πως Ζεσουάλδο Φερέιρα και Κουίνσι έχουν περάσει από τη Μάλαγα προ διετίας.

Το ρόστερ της Μάλαγα:

Τερματοφύλακες: Κάρλος Καμενί (Καμερούν), Βίλι Καμπαγέρο (Αργεντινή), Πολ (Ισπανία).

Αμυντικοί: Χαβιέρ Μαλαγκένιο (Αργεντινή), Χεσούς Γκάμεθ (Ισπανία), Γουέλινγκτον (Βραζιλία), Μάρτιν Ντεμικέλις (Αργεντινή), Γιόρις Ματάισεν (Ολλανδία), Νάτσο Μονρεάλ (Ισπανία), Ελισέου (Πορτογαλία), Σέρχιο Σάντσεθ (Ισπανία).

Μέσοι: Χάβι Τόρες (Ισπανία), Ιγκνάσιο Καμάτσο (Ισπανία), Χοακίν Σάντσεθ (Ισπανία), Ζερεμί Τουλαλάν (Γαλλία), Έντσο Μαρέσκα (Ιταλία), Ντούντα (Πορτογαλία), Ντιέγκο Μπουονανότε (Αργεντινή), Φρανθίσκο Ίσκο (Ισπανία), Χοσέ Λουίς Γκαρθία Ρέθιο (Ισπανία).

Επιθετικοί: Σεμπαστιάν Φερνάντεθ (Ουρουγουάη), Ζούλιο Μπαπτίστα (Βραζιλία), Χουάν Μιγκέλ Χιμένεθ (Ισπανία), Φρανθίσκο Πορτίγιο (Ισπανία).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου