Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Έπεται και συνέχεια…

Έπεται και συνέχεια…Μπορεί να χρειάστηκε να φτάσουμε στην 5η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για να κατακτήσει η ελληνική αποστολή το πρώτο της μετάλλιο, όμως οι συμμετοχές που ακολουθούν μας γεμίζουν αισιοδοξία ότι, έρχονται και τα υπόλοιπα. Την αρχή πάντως την έκανε ο Ηλίας Ηλιάδης, «χάλκινος» στα -90kg στο τζούντο.

Ο Έλληνας τζουντόκα κατάφερε να νικήσει στα...
ρεπεσάζ τον Μαρκ Άντονι και στην συνέχεια τον Τιάγκο Καμίλο από την Βραζιλία με ένα yuko και έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Δυστυχώς, δεν συνέβη το ίδιο με την Βασιλική Βουγιούκα η οποία παρά την εξαιρετική της εμφάνιση ηττήθηκε 15-12 από την Κιμ Τζιγεόν και έμεινε εκτός ημιτελικών στο ατομικό σπάθης.

Εκτός τελικού, έμεινε μία μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για μετάλλιο. Ο Απόστολος και ο Νίκος Γκουντούλας δεν μπόρεσαν να πάρουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου στην κωπηλασία.

Στην κολύμβηση, το έργο του Ανδρέα Βαζαίου για πρόκριση στα ημιτελικά των 200μ μικτής ατομικής ήταν πολύ δύσκολο και ο Έλληνας αθλητής παρά το ατομικό ρεκόρ, έμεινε μακριά από τον στόχο του.

Ομοίως, η Νέρι Νιανγκουάρα, ήρθε 8η στην 5η προκριματική σειρά των 100μ. ελεύθερο και δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς.

Από εκεί και πέρα, ανοδική είναι η πορεία του Βύρωνα Κοκκαλάνη ο οποίος μετά και την τέταρτη ιστιοδρομία στην κατηγορία RS-X της κωπηλασίας, ανέβηκε στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης.

Τέλος, ολοκληρώθηκε το ταξίδι για Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στο τουρνουά του μπιτς βόλεϊ των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου