Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Καλά νέα για Παναθηναϊκό

Μία χαρά μπήκε ο Αύγουστος στο Τριφύλλι, καθώς τα αποτελέσματα των προκριματικών του Champions League δίνουν πιθανότητες να έχουν οι Πράσινοι σαν χειρότερη κλήρωση Μάλαγα ή Γκλάντμπαχ!

Με τη νίκη του 2-0 στη Σκωτία επί της Μάδεργουελ ο Παναθηναϊκός μόνο με αυτοκτονία δεν θα δώσει το παρών στα play offs για την πρόκριση στους... ομίλους του Champions League. Μάλιστα, ακόμη και αυτή ίσως να μην φτάνει για να αποκλειστούν οι Πράσινοι. Εκεί θα είναι σίγουρα στο γκρουπ των δυνατών και μετά τα πρώτα παιχνίδια για την 3η προκριματική φάση, υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους υποψήφιους αντιπάλους τους.

Σίγουρα στους αδύνατους θα είναι Μάλαγα και Γκλάντμπαχ και καλό θα είναι το Τριφύλλι να τις αποφύγει, όμως τα υπόλοιπα αποτελέσματα αφήνουν πολλές ελπίδες. Μπορεί η Ντιναμό Κιέβου να επιβλήθηκε 2-1 της Φέγενορντ στην Ουκρανία και να έδειξε με την εμφάνισή της ότι δύσκολα θα χάσει την πρόκριση, όμως Φενέρμπαχτσε και Κοπεγχάγη είναι πιθανό να αποκλειστούν. Οι Τούρκοι έμειναν στο 1-1 στην Κωνσταντινούπολη με την Βασλούι, κάτι που σημαίνει ότι αν οι Ρουμάνοι περάσουν, θα μπουν στους υποψήφιους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στη θέση της Φενέρ.

Οσον αφορά το άλλο ματς με «πράσινο» ενδιαφέρον, η Μπριζ έφυγε με το 0-0 από την Κοπεγχάγη και είναι το φαβορί για την πρόκριση. Σε περίπτωση που οι Βέλγοι τα καταφέρουν, στέλνουν την Ουντινέζε στους δυνατούς και ο Παναθηναϊκός θα αποφύγει τους Ιταλούς, με την Μπριζ να παίρνει τη θέση τους.

Τέλος, αν η Φέγενορντ καταφέρει να κάνει την ανατροπή και αφήσει την Ντιναμό εκτός - είναι και το ιδανικό σενάριο - τότε το «τριφύλλι» αποφεύγει και την Λιλ, με τους Ολλανδούς να μπαίνουν στους υποψήφιους αντιπάλους.

Με λίγα λόγια, υπάρχουν πιθανότητες οι ομάδες από τις οποίες θα... διαλέξει ο Παναθηναϊκός θα είναι οι Μάλαγα, Γκλάντμπαχ, Μπριζ, Φέγενορντ και Βασλούι.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου