Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Εξετάζουν βίντεο από τη ληστεία στη Πάρο

Εξετάζουν βίντεο από τη ληστεία στη ΠάροΤο δείχνουν σε αυτόπτες μάρτυρες μήπως και αναγνωρίσουν τους δράστες

Από τις αρμόδιες υπηρεσίες της τράπεζας όπου σημειώθηκε η ληστεία στη Νάουσα παραδόθηκε σήμερα το σχετικό βίντεο της ένοπλης ληστείας τόσο μέσα στην τράπεζα όσο και έξω από αυτήν και το οποίο εμφανίζει εικόνες από την ληστεία αλλά και την δολοφονία του ταξιτζή.

Το βίντεο στάλθηκε...
στις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες της Πάρου όπου οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ατιικής αλλά και της Σύρου εξετάζουν το βίντεο και το δείχνουν στους αυτόπτες μάρτυρες μήπως και να αναγνωρίσουν τους δράστες.

Οι τέσσερις από τους πέντε ενόπλους είχαν μεν καλυμμένα τα πρόσωπά τους σε ορισμένες όμως περιπτώσεις είναι κάπως ευδιάκριτα προκειμένου να αναγνωριστούν. Στο μεταξύ από τα χέρια του θύματος αστυνομικοί των εγκληματολογικών υπηρεσιών έλαβαν από χθες δείγματα DNA δεδομένου ότι ο 54χρονος ταξιτζής συνεπλάκη με έναν από τους δράστες.

Επίσης ο μοναδικός κάλυκας που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας και προέρχεται από πιστόλι των 9 χιλιοστών στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προέρχεται από όπλο που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε ανάλογες ενέργειες . Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας όσον αφορά την ταυτότητα των δραστών είναι ότι είναι αλλοδαποί και πιο συγκεκριμένα Αλβανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου