Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Οι Έλληνες της 6ης ημέρας!

Πολύ… νερό περιλαμβάνει για τα γαλανόλευκα χρώματα το αγωνιστικό πρόγραμμα της 6ης ημέρας (2/8) στο Λονδίνο με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην κωπηλασία και στην Εθνική πόλο των ανδρών.

Δέκα λεπτά αργότερα θα ακολουθήσουν οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου, οι οποίες μετέχουν στον πρώτο ημιτελικό μαζί με τις Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ και Κούβα.

Τέλος, στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδάνης αρχίζουν την προσπάθειά τους στις 12:50 μ.μ. πάλι στην πρώτη σειρά, με αντιπάλους τη Νέα Ζηλανδία, την Ιταλία, τη Δανία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία. Σε όλα τα αγωνίσματα, οι τρεις πρώτοι προκρίνονται στον τελικό του Σαββάτου (4/8), ενώ οι υπόλοιποι θα μετάσχουν την ίδια ημέρα στον «μικρό» τελικό.

Λίγα λεπτά μετά, συγκεκριμένα στις 1:20 μ.μ., η Εθνική πόλο των ανδρών θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στο ολυμπιακό τουρνουά, αντιμετωπίζεοντας στο «Water Polo Arena» το Καζακστάν για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου.

Συμμετοχές έχουμε και αυτή την ημέρα στην κολύμβηση, με τον Γιάννη Καλάργαρη να αγωνίζεται στις στις 12:15 μ.μ.στην όγδοη σειρά (1η διαδρομή) των 50μ. ελεύθερο και τον Στέφανο Δημητριάδη να μετέχει στις 1:17 μ.μ. στη δεύτερη σειρά (2η διαδρομή) των 100μ. πεταλούδα. Και οι δύο στοχεύουν σε μια καλή εμφάνιση, χωρίς να μπορούμε να περιμένουμε πολλά.

Τέλος, στο Γουέιμουθ συνεχίζοντας οι κατηγορίες της ιστιοπλοΐας, με τον Γιάννη Μιτάκη να αγωνίζεται στην 7η 8η ιστιοδρομία των Finn, τους Αιμίλιο Παπαθανασίου/Αντώνη Τσότρα (Star) στις ίδιες κούρσες, όπως και οι Διονύσης Δήμου/Μιχάλης Πατενιώτης στα 49er. Οι Βύρωνας Κοκκαλάνης και Άννα Αγραφιώτη μετέχουν στην 5η και 6η κούρσα των RS-X. Πρεμιέρα κάνουν τα 470 ανδρών, με τη συμμετοχή των Παναγιώτη Καμπουρίδη και Στάθη Παπαδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου