Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ευτυχώς είμαι Χιώτης!


Γράφει ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ


-Η επιτυχία των αρχών της Χίου, στην πάταξη των ναρκωτικών με κάνει να νοιώθω υπερήφανος για την καταγωγή μου
-Οι γονείς και τα παιδιά που βρέθηκαν στα δίχτυα των ναρκωτικών χρειάζονται τη στήριξή μας
-Η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, που συνεχίζεται την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στις 10.40 μ.μ. μας οδήγησε να δούμε ότι η δράση των μελών των Locos C, αφορά όλους και όχι μόνο τις οικογένειές τους

Παρακολουθώ αυτή τη στιγμή, όπως όλοι οι συνειδητοποιημένοι Χιώτες την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη "Πρωταγωνιστές", στο MEGA, και πραγματικά νοιώθω πολύ υπερήφανος που κατάγομαι από το νησί της Χίου.

Ένα νησί, κόσμημα στο Αιγαίο, το οποίο...
έχει τη δύναμη να κάνει την αυτοκάθαρσή του, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ολόκληρή η κοινωνία μας.

Όλοι οι Χιώτες γνωρίζαμε τη δράση της συμμορίας Locos C. Μπορεί να μη γνωρίζαμε το μέγεθος και την έκταση της συμμορίας, μέχρι που συνελήφθησαν τα μέλη της.

Ευτυχώς, στη Χίο, βρέθηκαν άνθρωποι, σαν τον Γιώργο τον Κεβόπουλο, σαν την Εμμανουέλα Κετσιατζή, αλλά και ο επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου Κυριάκος Αφενδούλης, στον οποίο αναλογεί ένα μερίδιο της επιτυχίας, αλλά και στο σύνολο της ομάδας του ΑΝΘΡΩΠΟΥ Κεβόπουλου, που έβαλαν το μαχαίρι στο κόκκαλο, καταφέρνοντας να ξεριζώσουν τη γάγγραινα, της συμμορίας των ναρκωτικών από το νησί της Χίου.

Μακάρι να υπήρχε ένας Κεβόπουλος, σε κάθε ελληνικό νησί, σε κάθε ελληνική κοινωνία. Σίγουρα, υπάρχουν ναρκωτικά ακόμα στη Χίο!

Το θετικό είναι ότι ένα μεγάλο κομμάτι των διακινητών τους, βρίσκονται στα χέρια του σωφρονιστικού συστήματος.

Ελπίζω, τουλάχιστον η πλειοψηφία να βρει το δρόμο της. Άνθρωποι σαν τους γνωστούς σ' όλους μας, όπως είναι ο Πατατούκος, όπως ο Γιάννης Μισετζής ή η Αφροδίτη Γκαλιμανά χρειάζονται την απόλυτη στήριξη της κοινωνίας μας, γιατί είναι γίγαντες, που δεν πρέπει να λυγίσουν.

Όχι για τον ευατό τους, αλλά για τα παιδιά τους...τα οποία οδηγήθηκαν σε λάθος δρόμο και πρέπει όπως το σύνολο των παιδιών και των οικογενειών να στηριχθούν...απ' όλους μας!

Έχουμε γράψει για τα μέλη των Locos C, πολλά, πριν συλληφθούν, κατά τη σύλληψή της, αλλά και σήμερα, μετά τη σύλληψή τους.  

Η Χίος βρίσκεται στην κατάσταση της εκκαθάρισης. Χρειάζεται πιγμή την οποία έδειξαν οι αρχές ότι διαθέτουν και συνεχή αγώνα, για να εξαληφθεί το φαινόμενο των ναρκωτικών από το νησί.

Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και όλοι οι γονείς να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους και να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους, αλλά και στις αρχές όποτε αυτοί το κρίνουν απαραίτητο για να τα βοηθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου