Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Εκπληκτική ήταν η εκδήλωση της ΟΧΣΑ στο πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ» της ΑΝΕΚ προς τιμήν των δύο Χιωτών:

Του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρο Κουμπιά και του αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργου Κρεατσά

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΕΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΕΙ

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης με τον προεδρεύων, αντιπρόεδρο της ΑΝΕΚ Lines Γιώργο Κατσανεβάκη και την β' αντιπρόεδρο της ΟΧΣΑ Δέσποινα Παγιαζίτη
Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο τέλος της ανάρτησης

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που οργάνωσε η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής την Κυριακή 14 Μαρτίου, κατά την οποία τίμησε δύο επιφανείς Χιώτες των επιστημών, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρο Κουμπιά και τον αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιο Κ. Κρεατσά.
Επίσης, τις τρεις αριστούχες μαθήτριες των Λυκείων της Χίου, με το μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης σε ΑΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2008-2009. Πρόκειται για τη Μαρίνα Ελευθερίου από τα βορειόχωρα, την Κυριακή Σαραντινού από τη Χώρα και τη Μαρία Τσιρλή από τα Καρδάμυλα.
Οι δύο πρώτες ...
εισήχθηκαν στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η τρίτη στην Παιδαγωγική Σχολή, που είχε δηλώσει, ως πρώτη επιλογή.
Περισσότερα από 700 άτομα κατέκλυσαν τη «ναυαρχίδα» της ΑΝΕΚ, το πλοίο "ΕΛΥΡΟΣ" για να τιμήσουν την ΟΧΣΑ και τους προαναφερθέντες.
Από αριστερά ο Ακαδημαϊκός Δρ. Οικονομολόγος Παναγιώτης Βαρλάς, ο πρύτανης του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κώστας Μουτζούρης και τα τιμώμενα πρόσωπα, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργο Κρεατσάς και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρος Κουμπιάς

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο σαλόνι του "ΕΛΥΡΟΣ" και ολοκληρώθηκε στις δύο επίσης φιλόξενες τραπεζαρίες του πλοίου, με πλήρες κρητικό γεύμα, προσφορά και αυτό της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρίας Κρήτης (ΑΝΕΚ), χάρη στην οποία η όλη εκδήλωση πήρε εντυπωσιακή μορφή.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η β' αντιπρόεδρος της ΟΧΣΑ Δέσποινα Παγιαζίτη, ανακοίνωσε τα ονόματα των επισήμων που τιμούσαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και κάλεσε στο βήμα τον πρόεδρο της ΟΧΣΑ Αργύρη Κοκκινάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:
«Βλέποντας όλους εσάς, που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, να τιμήσουμε δύο επιφανείς Χιώτες, που τιμούν με την επιστημονική της πορεία, το χώρο των γραμμάτων, της εκπαίδευσης της νεολαίας, τόσον εγώ, όσο και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αισθανόμαστε βαθιά συγκίνηση. Η πορεία τους, τιμά ξεχωριστά την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την αγαπημένη μας Χίο.
Το νησί μας ήταν πάντα γνωστό, για το μοναδικό προϊόν του, τη μαστίχα, θεϊκό προνόμιο, αφού δεν καρποφορεί σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου.
Ήταν επίσης γνωστό, για τη συμμετοχή των κατοίκων του, στη Ναυτιλία και ανέδειξε τους περισσότερους από τους Έλληνες εφοπλιστές.
Όμως προσωπικά πιστεύω, ότι πάνω απ' όλα εμείς οι Χιώτες πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους των γραμμάτων που ξεκίνησαν από τη Χίο και μεγαλούργησαν στο χώρο των επιστημών.
Ο Αδαμάντιος Κοραής που έχει χαρακτηριστεί, ως πνευματικός πατέρας της Χίου, θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος, γιατί ο σπόρος που φύτεψε με τη δημιουργία στο νησί μας, της Σχολής της Χίου, εφάμιλλης της Μεγάλης Σχολής του Γένους, είχε τα αποτελέσματα που επιθυμούσε να υπάρξουν.
Σήμερα, η Χίος έχει εν ζωή δύο Ακαδημαϊκούς, τον αστροφυσικό Σταμάτη Κριμιζή και τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, το μοναδικό στρατιωτικό, που έγινε μέλος της Ακαδημίας, το Δημήτρη Σκαρβέλη.
Έχει όμως και ένα σημαντικό αριθμό Πανεπιστημιακών δασκάλων ανάμεσα στους οποίους ο Σταύρος Κουμπιάς και ο Γιώργος Κρεατσάς, έχουν εξέχουσα θέση. Η πορεία τους, όπως και των τριών μαθητριών, δείχνει το δρόμο, την αξία της μάθησης και την τιμή που αξίζει σ' όσους μ' επιτυχία ανεβαίνουν τη σκάλα, προς την κορυφή».

Για το μεγάλο χορηγό την ΑΝΕΚ

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης, την ΑΝΕΚ, τόνισε:
«Χωρίς τη συμβολή της ΑΝΕΚ, σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, τη μυρωδιά της οποίας οσφρηνόμεθα όλοι δε θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτήν την εκδήλωση, τουλάχιστον στο επίπεδο, που μας προσέφερε η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (πέρα από το πλοίο και τα άλλα κεράσματα, πλήρες γεύμα στις τραπεζαρίες του πλοίου, σ' όλους τους παρευρισκομένους).
Ο χώρος που σήμερα βρισκόμαστε αποπνέει, πέρα από την ομορφιά του πλοίου "ΕΛΥΡΟΣ", που αποτελεί ένα από τα κοσμήματα της Εταιρίας, την καλή φιλοξενία, που παρέχουν οι άνθρωποί της, σ' όλα τα πλοία της και βέβαια, και στο "ΛΙΣΣΟΣ" που εξυπηρετεί τη γραμμή Πειραιά-Χίος και το "Κρήτη ΙΙ", που για ένα διάστημα είχε αντικαταστήσει το "ΛΙΣΣΟΣ".
Ευχόμαστε, και θα το επιδιώξουμε, ως Ομοσπονδία, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, πλοία στάθμης, όπως αυτό που μας φιλοξενεί, να δούμε σύντομα να εξυπηρετεί και το νησί μας».

Ομιλία του Π. Βαρλά...

Στη συνέχεια ο βασικός ομιλητής, Ακαδημαϊκός Δρ. Οικονομολόγος, τέως πρόεδρος της ΟΧΣΑ Παναγιώτης Βαρλάς, αναφέρθηκε στην Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής, στους σκοπούς και το έργο της και ακολούθως στα βιογραφικά των τιμώμενων προσώπων.


Για το Σταύρο Κουμπιά είπε: «Γεννήθηκε στη Χίο το 1953. Ο πατέρας του Αντώνης ήταν παραγγελιοδόχος και η μητέρα του Αντωνία ήταν το γένος Αλεξανδρίδη. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο, τελειόφοιτο του Πανεπιστημίου Πατρών.Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρος Κουμπιάς

Ο Σταύρος Κουμπιάς τελείωσε το Γυμνάσιο της Χίου και στη συνέχεια φοίτησε στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, από που έλαβε το δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου-Μηχανικού και ακολούθως, διδακτορικό δίπλωμα.
Το 1987 έγινε επίκουρος καθηγητής, το 1999 αναπληρωτής καθηγητής το 2004 τακτικός καθηγητής και το 2010, εκλέχθηκε πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 35 διπλωματικές εργασίες και πολλές ακαδημαϊκές δραστηριότητες.
Επίσης έχει οργανώσει συνέδρια και σεμινάρια, έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές έρευνες. και έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία»

Τα δύο τιμώμενα πρόσωπα, από αριστερά ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Κρεατσάς και ο πρύτανης του Πανεπιστήμιου Πατρών Σταύρος Κουμπιάς

Για τον Γιώργο Κρεατσά είπε μεταξύ άλλων: «Γεννήθηκε στη Χίο το 1949. Ο πατέρας του Κωνσταντίνος ήταν καθηγητής της Φυσικής στο Γυμνάσιο της Χίου και εξελίχθηκε σε ανώτατο εκπαιδευτικό σύμβουλο. Τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1972 και το 1975 αναγορεύθηκε διδάκτωρ της ίδιας Σχολής.
Αργότερα, εξειδικεύθηκε στην παιδική και εφηβική γυναικολογία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια σε μεγάλα Νοσοκομεία του Λονδίνου.
Εξελέγη, το 1982 επίκουρος καθηγητής της Μαιευτικής-Γυναικολογίας και το 1996, καθηγητής πρώτης βαθμίδας, το 2006 αντιπρύτανης ακαδημαϊκών υποθέσεων για την τετραετία 2006-2010. Έχει στο ενεργητικό του πολλές επιστημονικές διακρίσεις».

Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Κρεατσάς

Χαιρετισμό απηύθυναν: Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ Lines Γιώργος Κατσανεβάκης, ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, η αντινομάρχης Χίου Λίτσα Λύκου.

Ο κ. Κατσανεβάκης και η κ. Λύκου, έκαναν τις απονομές στους κ.κ. Κουμπιά και Κρεατσά, αντίστοιχα, ενώ στις τρεις αριστούχες τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης και οι δύο αντιπρόεδροι Κώστας Λυμπουσάκης και Δέσποινα Παγιαζίτη.

Το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης…


Μάγεψε με το σαντούρι της η 13χρονη Λεμονιά Βουλγαράκη από τα Μεστά, η οποία έπαιξε νησιώτικους ρυθμούς. Είναι βέβαιο ότι η μικρή Χιωτοπούλα, θα έχει σπουδαίο μέλλον και δικαιολογημένα απέσπασε το καθολικό χειροκρότημα.
Στη συνέχεια χόρεψαν διαδοχικά παραδοσιακούς χιώτικους χορούς τα συγκροτήματα των Συλλόγων, Πυργούσων, Μεστούσων και Χίων Ελευσίνας.

Κοπή πίτας…
Η Ομοσπονδία έκοψε και την πίτα για τους Συλλόγους μέλη της. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του προέδρου των Καλλιμασιωτών Αιμίλιου Ευαγγελινού.

Παρέστησαν...

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές, Δημήτρης Καρύδας, Γιάννης Διαμαντίδης και Αναστάσιος Νεράτζης, ο τέως υφυπουργός Απόστολος Κράτσας, οι πολιτευτές, Γιώργος Βασιλείου και Κωνσταντίνα Τριλίκη, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρης Χαλκιώτης, η αντινομάρχης Χίου Λίτσα Λύκου, οι αντιδήμαρχοι, Χίου Μαρία Μονιούδη, Πειραιά Γιάννης Υδραίος, Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη, η κ. Ρουμπίνη Ανδριοπούλου, ως εκπρόσωπος του νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, εκ μέρους της ΑΝΕΚ Lines ο προεδρεύων, αντιπρόεδρός της Γιώργος Κατσανεβάκης, ο διευθυντής εμπορικής εκμετάλλευσης Χαράλαμπος Σαλβαράκης, ο πλοίαρχος Ευστάθιος Καύρος και ο Α' μηχανικός Παναγιώτης Γεροντής.
Οι Πανεπιστημιακοί, Κώστας Μουτζούρης (πρύτανης Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου), Δώρα Μονιούδη-Γαβαλά (καθηγήτρια Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων), Παναγιώτης Βαρλάς (τέως καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά) Κώστας Λαμπρινουδάκης (Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά), Εμμανουήλ Φιριπής (αναπλ. καθηγητής Παιδαγωγικού Αθηνών), Λαυρέντης Δελασούδας (καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών), ο διδάκτωρ Μιχαήλ Βαρλάς, ο πρόεδρος του Δρομοκαϊτείου Νίκος Τσικής, οι συγγραφείς, Πόπη Χαλκιά-Στεφάνου, Μαρία Κιντή, Δημήτρης Ανδριάνας, Στέλιος Καράβολος, Κώστας Φράγκος, Ισίδωρος Πρώιος, ο αντιπλοίαρχος-Λιμενάρχης Περάματος Σταμάτης Φωτεινός, ο αντιπλοιάρχος-διευθυντής προσωπικού του τέως ΥΕΝ Κώστας Λεοντάρας, ο πρόεδρος του Κουγιούλειου Ιδρύματος Σωτήρης Σγότζος, ο οικονομολόγος Μανώλης Βαρλάς, ο πλοιοκτήτης Σταύρος Καραπιπέρης, οι τέως πρόεδροι της ΟΧΣΑ Τάσος Τριπολίτης και Ξένη Φύλλα-Γιούργη, ο δημοσιογράφος-λαογράφος Δημήτρης Λαϊνάς, η γραμματέας της επιτροπής στήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Καίτη Κόκκοτα Πολυχρονοπούλου και ο ναυπηγός-πλοίαρχος Παναγιώτης Στρουμπής.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων…

Από τους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας, παρέστησαν οι πρόεδροι:

Στυλιανή Κλούβα (Αρμολούσων), Χρήστος Φωτεινός (Βικιανών), Νίκος Ζαρταλούδης (Βολισσιανών), Ευάγγελος Μέλης (Δαφνούσων), Αντώνης Χαζάκης (Διδυμούσων), Ελένη Καραμπίνη (Ελατούσων), Γιώργος Πλακωτάρης (Θυμιανούσων), Σέβη Πειραντάκου (Καλαμωτουσίων), Αιμιλιανός Ευαγγελινός (Καλλιμασιωτών), Γιώργος Καπετάνης (Καμπιών-Αγρελωπού), Μαρία Σούττη (Κοινούσων), Ηρακλής Παπατουκάκης (Μεστούσων), Πολυξένη Θεοδωράκη (Νενητούσων), Ισίδωρος Σταμούλης (Νεοχωρούσων), Στέφανος Λημνιούδης (Όμηρος), Γιώργος Ζερβούδης (Πατρικούσων), Μιχάλης Λαγός (Πισπιλουντιανών), Δημήτρης Αποστολής (Πιτυανών), Σοφία Καζά (Ποταμούσων), Μαρία Μπρη (Πυργούσων), Σταμάτης Χονδρογιωργάκης (Χαλκουσίων), Κώστας Μαλαχιάς (Χίων Ελευσίνας) και Αγγελική Πιτίδου-Τριανταφύλλου (Χίων Κηφισιάς) και οι εκπρόσωποι, Γιάννης Παγιαζίτης (Βρονταδουσίων), Φανή Αναιρούση-Σωτηράκη (Καμπούσων), Γιάννης Μιχαλάκης (Κουρουνιωτών-Εγρηγοριανών).


Μηνύματα απέστειλαν…

Μηνύματα απέστειλαν στην ΟΧΣΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Καχριμάκης, οι βουλευτές, Χίου Ελπίδα Τσουρή και Κωστής Μουσουρούλης καθώς και οι, βουλευτές Μανώλης Μπεντενιώτης, Βασίλης Μιχαλολιάκος (Α’ Πειραιά), Μανώλης Στρατάκης (Ηρακλείου), ο Νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, οι Δήμαρχοι, Χίου Παντελής Βουρλής, και Καμποχώρων Μανώλης Κράκαρης, η γενική γραμματέας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Σοφία Θεολογίτου, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής Ιωάννης Βαρβιτσιώτης.Επίσης, ο Πανεπιστημιακός καθηγητής Κωνσταντίνος Μουτάφης και ο γιατρός Ιωάννης Αυγουστής.

*Στους παρευρισκομένους μοιράστηκε αφίσα αντίγραφο του πίνακα του Ντελακρουά, "Σφαγή της Χίου" την οποία εκτύπωσε η Νομαρχία της Χίου.

Από αριστερά η αναπληρώτρια Δήμαρχος Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη, ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης,η β' αντιπρόεδρος της ΟΧΣΑ Δέσποινα Παγιαζίτη, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Κρεατσάς, η αντινομάρχης Χίου Λίτσα Λύκου, η πρόεδρος των Πυργούσων Αττικής Μαρία Μπρη-Παπαμακάριου και ο πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου Νίκος Τσικής
Η αναπληρώτρια Δήμαρχος Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη, η αντινομάρχης Χίου Λίτσα Λύκου και ο προεδρεύων, αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ Lines Γιώργος Κατσανεβάκης




Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρος Κουμπιάς, παραλαμβάνει την τιμητική του πλακέτα από τον προεδρεύων, αντιπρόεδρο της ΑΝΕΚ Lines Γιώργο Κατσανεβάκη


Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Κρεατσάς παραλαμβάνει την πλακέτα από την αντινομάρχη Χίου Λίτσα Λύκου



Τα δύο από τα τρία κορίτσια η Μαρίνα Ελευθερίου και η Μαρία Τσιρλή από τη Χίο, που αρίστευσαν και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τον υψηλότερο βαθμό κατά το σχολικό έτος 2008-2009.

Ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης παραδίδει την τιμητική πλακέτα στην Μαρίνα Ελευθερίου, η οποία τελείωσε με άριστα 19,7 το 2ο ΤΕΛ Χίου και εισήχθη με τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2009 από τις πρώτες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με 19.728 μόρια. Η Ιατρική ήταν κατασταλαγμένη επιλογή της και επιθυμία της να ανακουφίσει τον ανθρώπινο πόνο.

Ο α' αντιπρόεδρος της ΟΧΣΑ Κώστας Λυμπουσάκης παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον πατέρα (καθηγητή Θεολογίας) της Κυριακής Σαραντινού η οποία ήταν άρρωστη και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση. Η Κυριακή Σαραντινού τελείωσε στο 3ο Λύκειο Χίου με βαθμό 19,6 και στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2009 συγκέντρωσε 19.702 και εισήχθη από τις πρώτες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η β' αντιπρόεδρος της ΟΧΣΑ έδωσε την τιμητική πλακέτα στην Μαρία Τσιρλή, που έχει καταγωγή από τα Καρδάμυλα και τη Βέσσα, αποφοίτησε από το Λύκειο της Καλαμωτής με 19,57 και εισήχθη το 2009 στο Παιδαγωγικό τμήμα της Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, τρίτη με 19.649 μόρια, που ήταν η πρώτη της επιλογή.

Ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης με την β' αντιπρόεδρο Δέσποινα Παγιαζίτη

Ο α' αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Κώστας Λυμπουσάκης με τον πρόεδρο των Καλλιμασιωτών Αιμιλιανό Ευαγγελινό που κέρδισε και το φλουρί από την πίτα των προέδρων των Συλλόγων μελών της ΟΧΣΑ

Ο ασφαλιστικός επιχειρηματίας Βασίλης Βαβυλουσάκης με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Αργύρη Κοκκινάκη και το συντάκτη του Blog Οδυσσέα


Η γραμματέας του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής Ειρήνη Λυμπουσάκη-Γεωργιάδη με την αντινομάρχη Χίου Λίτσα Λύκου

Οι εκπρόσωποι του Δαφνώνα Αττικής, στην εκδήλωση της ΟΧΣΑ. Στη μέση ο πρόεδρος Βαγγέλης Μέλης



Η αντινομάρχης Χίου Λίτσα Λύκου

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής. Από αριστερά, Μαρία Σούττη, Μαίρη Σκευοφύλακα (ειδική γραμματέας), Χρήστος Φωτεινός, Γιώργος Καπετάνης (ταμίας), Αργύρης Κοκκινάκης (πρόεδρος), Κώστας Λυμπουσάκης (α' αντιπρόεδρος), Δέσποινα Παγιαζίτη (β' αντιπρόεδρος), Δημήτρης Αποστολής (έφορος εκδηλώσεων)



Πλήθος κόσμου παρέστη στην εκδήλωση της ΟΧΣΑ στο πλοίο της ΑΝΕΚ Lines Έλυρος

Το συγκρότημα του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής ξεδιπλώνει με χάρη τις χορευτικές ικανότητές του, ξεσηκώνοντας τους παριστάμενους στο φιλόξενο σαλόνι του πλοίου της ΑΝΕΚ ΕΛΥΡΟΣ
Το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής

Μοναδικές χορευτικές ικανότητες έδειξαν τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος των Πυργούσων Αττικής

Αξίζουν συγχαρητήρια στο χορευτικό συγκρότημα των Μεστούσων Αττικής που συγκέντρωσε τα βλέμματα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση της ΟΧΣΑ

Πολύ καλή δουλειά γίνεται από το χορευτικό του Συλλόγου Χίων Ελευσίνας που συγκεντρώνει ανθρώπους όλων των ηλικιών. Τα μέλη του χορεύουν υπό το βλέμμα του προέδρου του Συλλόγου Κώστα Μαλαχιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου