Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Το Μάρτιο θα ξεκινήσει η δίκη της 20χρονης που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Το Μάρτιο θα ξεκινήσει η δίκη της 20χρονης που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ«Στεναχωριέται γιατί φοβάται ότι δεν θα δει τον μικρό της αδερφό να μεγαλώνει»

Εξελίξεις, όσον αφορά το δικαστικό σκέλος, έχει η υπόθεση με την 20χρονη που συνελήφθη το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη. Ο δικηγόρος της νεαρής, Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, και ανέφερε ότι η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει στις...
7 Μαρτίου 2019.

Όπως ανέφερε η δίκη θα κρατήσει επτά ημέρες, σύμφωνα με το δικονομικό σύστημα στο Χονγκ Κονγκ και αναλόγως με τους μάρτυρες μπορεί να κρατήσει λιγότερο ή περισσότερο.

Ο κ. Κεχαγιόγλου σχολίασε επίσης πως «η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ αρνήθηκε την έκδοσή της πριν την εκδίκαση της υπόθεσης. Εάν αθωωθεί θα επιστρέψει στην Ελλάδα, εάν καταδικαστεί θα εξεταστεί η πιθανότητα έκδοσής της για να εκτίσει την οποιαδήποτε ποινή της σε ελληνικές φυλακές.

Στη συνέχεια σχολίασε ότι «η νεαρή κρατείται σε φυλακές ανηλίκων μέχρι να συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας, όταν και θα μεταφερθεί αναγκαστικά σε φυλακές ενηλίκων. Οι συνθήκες κράτησης είναι πολύ καλές. Η ίδια εργάζεται και διαβάζει πολύ».

«Έχει δικαίωμα ένα τηλεφώνημα το μήνα. Πρόσφατα τηλεφώνησε στους γονείς της. Ήμουν παρών. Οι στιγμές ήταν συγκινητικές. Έχει έναν αδερφό 9 ετών και αυτό που είπε είναι πως στεναχωριέται γιατί δεν θα τον δει να μεγαλώνει. Οι γονείς της όσοι ώρα μιλάνε μαζί της, προσπαθούν να της δώσουν θάρρος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κεχαγιόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου