Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Τηγανιτές μπανάνες γεμιστές με μερέντα

Ιδιαίτερο γλύκισμα για μικρούς και μεγάλους

Υλικά για 4 άτομα
  • 4 μπανάνες
  • μερέντα
  • 3/4 κούπας αλεύρι
  • 2 αβγά, χτυπημένα
  • 2 κούπες... τριμμένη φρυγανιά
  • λάδι για τηγάνισμα
  • μείγμα ζάχαρης-κανέλας

Εκτέλεση
  1. Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και κόψτε τις στα 3. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, βγάλτε προσεκτικά το κέντρο της μπανάνες και γεμίστε το κενό με μερέντα.
  2. Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι. Παράλληλα βάλτε κάθε κομμάτι μπανάνες στο αλεύρι, μετά στο αβγό και τέλος στην φρυγανιά.
  3. Να προσέξετε να έχετε κλείσει καλά τις άκρες για να μην βγει η γέμιση στο τηγάνισμα.
  4. Τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν μία χρυσαφί απόχρωση. Αφού τα βγάλετε από το λάδι, αφήστε τα να στεγνώσουν και περάστε τα μέσα από το μίγμα ζάχαρης-κανέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου