Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Μπήκαν προτεραιότητες για τα έργα οδοποιίας της Αμανής

Συνάντηση παρέδρων Αμανής με την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Βιβή Ποταμούση

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης

Τα προβλήματα που χρίζουν άμεσης αποκατάστασης στην Αμανή, όσον αφορά εσωτερική και αγροτική οδοποιία, κατέγραψε η εντεταλμένη σύμβουλος της περιοχής Βιβή Ποταμούση, σε συνάντηση που είχε με τους παρέδρους των χωριών της περιοχής.

Η κ. Ποταμούση, αρχικά έκανε μια ενημέρωση σχετικά, με τα σημαντικά έργα που προχωράνε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της βορειοδυτικής Χίου και συγκεκριμένα...
σε συνεργασία του Δήμου και της ΔΗΚΕΧ με την ΚΟΙΝΣΕΠ Αγιασμάτων, προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου, όπως της αναγνώρισης της πηγής, της οριοθέτησης του ρέματος αλλά και της νομιμοποίησης των υφιστάμενων κτηριακών υποδομών.

Για τη Μαρίνα των Λιμνιών, έργο που έχει δημοπρατηθεί και θα υλοποιηθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Προσπάθεια που γίνεται από τη ΔΕΥΑΧ για την επίλυση του προβλήματος άρδευσης του Κάμπου της Βολισσού.

Στη συνέχεια τόνισε προς τους παρέδρους, ότι εγκρίθηκαν, στο σύνολό τους, τα έργα εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας που έχουν ζητήσει και μάλιστα σε συνεννόηση μαζί τους κατέγραψε αναλυτικά ποια έργα πρέπει να μπουν σε άμεση προτεραιότητα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε καθαρισμούς και συντήρηση οδικού δικτύου, για δρόμους που οδηγούν σε χώρους που μέσα στους επόμενους δύο μήνες Ιούλιο-Αύγουστο, θα διεξαχθούν τοπικά πανηγύρια και θα συγκεντρώσουν πλήθος κόσμου, που θα συμμετάσχει σ’ αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου