Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Αίθριος ο καιρός στη Χίο σήμερα Πέμπτη 26/4

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά όπου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα και να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου 2018. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 25 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 31 βαθμούς, στην Ήπειρο από 10 έως 26, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 10 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 32, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 10 έως 25 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Χίος σήμερα Πέμπτη 26/4, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 

Αττική
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με αυξημένες πιθανότητες να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποία σταδιακά θα αυξηθούν, δίνοντας τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά δυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου