Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Νέα 24ωρη απεργία Π.Ν.Ο., δεμένα & αύριο Πέμπτη 19/4/2018 τα πλοία

Νέα 24ωρη απεργία Π.Ν.Ο., δεμένα & αύριο Πέμπτη 19/4/2018 τα πλοία-48ώρη τελικά η απεργία της ΠΝΟ 

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη 19/4/2018 τα πλοία στα λιμάνια της χώρας μετά την νέα 24ωρη απεργία -από τις 6 το πρωί της Πέμπτης έως και τις 6 το πρωί της Παρασκευής- που αποφάσισε πριν λίγη ώρα η Πανελλήνια ναυτική Ομοσπονδία.

Η νέα 24ωρη απεργία είναι συνέχεια της σημερινής, Τετάρτη 18/4/2018- 24ωρης απεργίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΝΟ...
καταγγέλλει πως με το σχέδιο υπουργικής απόφασης του υπουργείου Ναυτιλίας ανοίγει η κερκόπορτα για την «άλωση» των ενδομεταφορών από πλοία με σημαία τρίτου κράτους και πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ναυτικός κόσμος όχι μόνο εξακολουθούν να ταλανίζουν τον κλάδο και να μην επιλύονται αλλά αντίθετα «θεριεύουν και οξύνονται» με τις διαρκώς προωθούμενες νέες «ρυθμίσεις» και τις διαρκείς περικοπές.

Μεταξύ άλλων,η ΠΝΟ ζητεί άμεση επίλυση του συνταξιοδοτικού με την πλήρη απεμπλοκή των ναυτικών εν ενεργεία και συνταξιούχων από τον νόμο 4387/16, άμεση απόσυρση του σχεδίου υπουργικής απόφασης για τις ενδομεταφορές από πλοία με σημαία τρίτου κράτους και τερματισμό των μειωμένων και ειδικών συνθέσεων.
Η Ομοσπονδία είχε ξεκαθαρίσει πως η σημερινή απεργία γίνεται με την προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων. Και το έκανε πράξη με τη συνέχιση της απεργίας για άλλες 24 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και εν αναμονή του σημερινού δελτίου τύπου της Π.Ν.Ο., αύριο Πέμπτη 19/4/2018 θα συνεδριάσει εκ νέου η εκτελεστική επιτροπή της Π.Ν.Ο. για να αποφασίσει την αναστολή ή τη συνέχιση της απεργίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου