Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Η ΟΧΣΑ εγκαινίασε την αίθουσα εκδηλώσεων και των γραφείων της

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Χίου κ.κ. Μάρκος παρουσία του βουλευτή του νησιού μας Νότη Μηταράκη

Τα εγκαίνια της αίθουσας εκδηλώσεων και των γραφείων της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής, που βρίσκονται στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στη διευθυνση Μεταμορφώσεως 22, έγιναν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης 

Ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος τέλεσε αγιασμό και ευλόγησε την πίτα που έκοψε η Ομοσπονδία για τους Συλλόγους μέλη της.

Κάθε επίσημος, αλλά και πρόεδρος Συλλόγου, που καλείτο να...
πάρει το κομμάτι του, έκανε και χαιρετισμό αναφέροντας τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, που υλοποίησε ένα στόχο, ο οποίος είχε τεθεί από τη ίδρυσή της.


Με θερμά λόγια μίλησε ο Μητροπολίτης τονίζοντας ότι πλέν οι Χιώτες της Αττικής απέκτησαν το δικό τους σπίτι.

Τα συγχαρητήρια τους έδωσαν στη διοίκηση ο βουλευτής Χίου της ΝΔ Νότης Μηταράκης και ο πολιτευτής του ίδιου κόμματος Σταύρος Μιχαηλίδης, οι οποίοι χαρακτήρισαν καταπληκτικό το έργο που έχει κάνει η Ομοσπονδία.


 Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αργύρης Κοκκινάκης στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ήδη υπάρχει το Χιώτικο Σπίτι της Αττικής, για το οποίο θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο λειτουργίας του, με το οποίο να εξασφαλίζονται τα έξοδα συντήρησή του.

Ο δρόμος για την αγορά της στέγης, δεν ήταν εύκολος. Αρκεί να σας πω ότι δύο χρόνια χρειάστηκαν για να εντοπίσουμε τον καλύτερο χώρο, σύμφωνα βέβαια, με τα χρήματα που διαθέταμε».

Τέλος, τα μέλη της Ομοσπονδίας εκπροσωπήθηκαν από τους:
-Βασιλιωνικούσων Γιάννης Κουλουρούδης, Βολισσιανών Άκης Μπελέγρης, Βρονταδουσίων Αγγέλα Βασιλάκη, Δαφνουσίων Ευάγγελος Μέλης, Θυμιανούσων Γιώργος Πλακωτάρης, Καμπούσων Γιάννης Βοριάς, Καλλιμασιωτών Αιμιλιανός Ευαγγελινός, Καλαμωτούσων Μιχάλης Βαρλάς, Κεραμούσων Γιώργος Ζωγράφος, Κουρουνιωτών Νίκος Κεφάλας, Λεπτοποδούσων Νίκος Κατσαρός, Μεστούσων Αυγουστής Παπατουκάκης, Νεοχωρούσων Ισίδωρος Σταμούλης, Νενητούσων Βασιλεία Γεωργαντή, Οινουσσιωτών Γιώργος Δανιήλ, Ολυμπούσων Αθήνα Λουφάκη, Ομήρου Στέφανος Λυμνιούδης, Πατρικούσων Γιώργος Ζερβούδης, Ποταμούσων Βάσω Πουλή και Σοφία Κονδυλοπούλου, Πιτυανών Μαρία Φέκου, Πιραμούσων Νίκος Τσίκουρας, Πυργούσων Ισίδωρος Πρώιος, Φίλοι Χιώτικου Χωριού Μαριέλα Βαρώνη, Χαλανδρούσων Νίκος Μαλλάς, Χαλκουσίων Σταμάτης Χονδρογιωργάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου