Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Εύβοια: Μητέρα δύο παιδιών αψήφισε το κρύο και βούτηξε έτσι στην πισίνα – «Εγκεφαλικά» στο κτήμα [vid]

Εύβοια: Μητέρα δύο παιδιών αψήφισε το κρύο και βούτηξε έτσι στην πισίνα – «Εγκεφαλικά» στο κτήμα [vid] | Newsit.gr Το κρύο μπορεί να είναι τσουχτερό στην Εύβοια, όμως αυτό για την ίδια δεν ήταν πρόβλημα. Οι εικόνες σαρώνουν το διαδίκτυο...

Ποιό θα ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει η Ασημίνα Ιγγλέζου στους θαυμαστές της τώρα που ήρθαν τα Χριστούγεννα; Μα φυσικά ένα καυτό βίντεο με πόζες που δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για κουβέντες…

Έτσι και έκανε! Το γνωστό μοντέλο, αψηφώντας το κρύο, φόρεσε κόκκινο αποκαλυπτικό μαγιό, ασορτί σκουφάκι, πήρε βλέμμα όλο νόημα και πόζαρε ως sexy Santa σε πισίνα με θέα στην θάλασσα και στο νησί της Εύβοιας!

Τα πλάνα αποδεικνύουν ακόμη μία φορά πως η Ασημίνα Ιγγλέζου, αν και μητέρα δύο παιδιών, είναι δικαίως από τα πιο καυτά θηλυκά και τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην χώρα μας! Το βίντεο, γυρίστηκε στο κτήμα Ανθηδών. Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τον αγροτουρισμό και να διασκεδάσουν με υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, ενώ οι χώροι του κτήματος διατίθεται και για την διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων.


Η Ασημίνα Ιγγλέζουν στην πισίνα



Η Ασημίνα Ιγγλέζου στα καλλιστεία

Ήταν μια βραδιά που είχε τα πάντα: νιάτα, λάμψη, εκπλήξεις και την εντυπωσιακή Ασημίνα Ιγγλέζου με μαύρο φόρεμα να κλέβει την παράσταση. Ο διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Τουρισμός», μια εκδήλωση θεσμός αφιερωμένη στο μόντελινγκ, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες για 18η χρόνια.
Καλλίγραμμα κορίτσια από πολλά και διαφορετικά σημεία της Ελλάδας πέρασαν τη γέφυρα της ομορφιάς διεκδικώντας, η καθεμιά για τον εαυτό της, τον πολυπόθητο τίτλο. Το έργο της κριτικής επιτροπής υπήρξε αρκετά δύσκολο. Ανάμεσα στους κριτές ήταν το γνωστό μοντέλο και μητέρα δυο παιδιών Ασημίνα Ιγγλέζου, που κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διαγωνιζόμενη διεκδικώντας με αξιώσεις την πρώτη θέση!
Ο διοργανωτής και «ψυχή» των συγκεκριμένων καλλιστείων εδώ και χρόνια, ο Γιώργος Κουτούλιας, απεύθυνε χαιρετισμό ευχαριστώντας ονομαστικά όλους όσοι τον περιβάλλουν με υπομονή και βοήθεια -όπως είπε χαρακτηριστικά- και δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων, και δικαίως. Να σημειώσουμε εδώ ότι τα φορέματα με τα οποία εμφανίστηκαν οι υποψήφιες ήταν δημιουργίες του οίκου Cinema του Πάνου Ζήνα.



Πηγή: mykonoslive.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου