Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Τσαντίρια και πάλι στο λιμάνι της Χίου με κατάληψη από τους λαθρομετανάστες

Για μια ακόμη φορά το λιμάνι του νησιού μας, γίνεται βορά στους λαθρομετανάστες, με τους ανθρώπους του Λιμεναρχείου της Χίου απλά να παρακολουθούν

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης

Τσαντίρια στήνουν και πάλι οι πολυάριθμοι λαθρομετανάστες, στο νησί μας. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Χίου, οι λαθρομετανάστες, τους οποίους η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, υποδέχεται με ανοικτές της αγκαλιές, κατέλαβαν το κεντρικό λιμάνι του νησιού μας.

Χθες, Πέμπτη έφτασαν στη Χίο πάνω από...
350 άτομα από τη γειτονική Τουρκία και επειδή δεν μπορούσαν να μεταφερθούν στη δομή της ΒΙΑΛ, έμειναν στο λιμάνι της Χίου.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσουν να στήνουν από το πρωί τσαντίρια, με τους ανθρώπους του λιμενικού σώματος της Χίου, επικεφαλής των οποίων είναι ο λαλίστατος σ' άλλες περιπτώσεις Χρήστος Φραγκιάς, απλά να τους παρακολουθούν και να μην επεμβαίνουν για να επιβάλλουν την έννομη τάξη.

Τι να περιμένει όμως κανείς, από το Λιμεναρχείο της Χίου και γενικά από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όταν καλύπτουν τους λαθραίους εισερχόμενους στη χώρας μας και στέλνουν τους Έλληνες που έκαναν το λάθος να θελήσουν να τους βοηθήσουν στη δικαιοσύνη.

Αν κάποιος Έλληνας πολίτης τολμήσει να μπει στο χώρο του λιμανιού της Χίου και να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση είναι βέβαιο ότι θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τους λαθρομετανάστες τους οποίους η Κυβέρνηση τους βαφτίζει ως πρόσφυγες και ανεξήγητο γιατί δεν τολμάει να τους μιλήσει κανένας.

Η Κυβέρνηση τους υποδέχεται το λιμενικό τους αγκαλιάζει και η δικαιοσύνη τους χαϊδεύει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο λιμάνι της Χίου, γίνεται κατάληψη από λαθρομετανάστες. Τον Απρίλιο του 2016, μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών (περίπου 700), έκαναν και τότε κατάληψη στο λιμάνι του νησιού μας.  Μάλιστα αυτή είχε κρατήσει περισσότερες από δέκα μέρες με το πλοίο που συνδέει ακτοπλοϊκά τη Χίο με τον Πειραιά, να δένει στο λιμάνι των Μεστών, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα, στους ταξιδιώτες, αλλά και στη μεταφορά των προϊόντων.





  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου