Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ανακοινώθηκαν οι μετεγγραφές των φοιτητών – Μέχρι 6 Νοεμβρίου οι ενστάσεις

Ανακοινώθηκαν οι μετεγγραφές των φοιτητών – Μέχρι 6 Νοεμβρίου οι ενστάσεις | Newsit.grΑνακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (30.10.2017) τα αποτελέσματα των μετεγγραφών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, με το ποσοστό των φοιτητών που εγκρίθηκε η αίτησή τους να ανέρχεται στο 39,2%.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα για τις μετεγγραφές το υπουργείο Παιδείας υποβλήθηκαν 14.251 αιτήσεις. Από αυτές έγιναν...
δεκτές και εξετάστηκαν οι 13.921 (οι υπόλοιπες αιτήσεις υποβλήθηκαν από μη δικαιούχους μετεγγραφής) και οι επιτυχόντες ανέρχονται στους 5.463 (39,2%).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή που βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο, και συμπληρώνοντας τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μπορούν να δουν τα αποτελέσματα.

Οι βάσεις των μετεγγραφών, πάντως, είναι αναρτημένες και στην ιστοσελίδα του υπουργείου

Μέχρι τις 6 Νοεμβρίου οι ενστάσεις

Για όσους επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση, οι σχετικές αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής από αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Εξάλλου, για τους εισαχθέντες στην κατηγορία των ειδικών με ποσοστό θέσεων 5% και τους εισαχθέντες κυπριακής καταγωγής, που δεν έχουν υποβάλει αίτηση λόγω μη ολοκλήρωσης της εγγραφής τους, το υπουργείο ενημέρωσε ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για μετεγγραφή μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου