Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Palmiers (πανεύκολα μπισκότα σφολιάτας)

Αυτά τα απίστευτα μπισκότα σφολιάτας καλό θα είναι να τα φτιάξετε σε τριπλή (ναι, τριπλή) δόσηγιατί είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν θα μείνει ψίχουλο!

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1/2 κούπα ζάχαρη λευκή
2 κουτ. γλυκού...
κανέλα

Διαδικασία
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη και την κανέλα.
3. Πασπαλίζουμε τον πάγκο μας με το μίγμα της ζάχαρης.
4. Τοποθετούμε πάνω το φύλλο σφολιάτας.
5. Πασπαλίζουμε και το πάνω μέρος της σφολιάτας με τη ζάχαρη
6. Αρχίζουμε να τυλίγουμε την μια άκρη μέχρι την μέση και έπειτα την άλλη άκρη μέχρι να “συναντηθούν”.
7. Κόβουμε το ρόλο σε λεπτές φέτες πάχους.
8. Βάζουμε τις λεπτές φέτες σε ταψί με λαδόκολλα.
9. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου