Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Βόρειο Αιγαίο: «‘Εκρηξη» αφίξεων λαθρομεταναστών – Πέρασαν 633 άτομα σε 3 μέρες!

Βόρειο Αιγαίο: «‘Εκρηξη» αφίξεων προσφύγων και μεταναστών – Πέρασαν 633 άτομα σε 3 μέρες! | Newsit.gr Συνολικά πέρασαν 633 άτομα, από τα οποία 147 στη Λέσβο, 256 στη Χίο και 230 στη Σάμο.

Ιδιαίτερα ας σημειωθεί ότι 250 από αυτούς πέρασαν στη Χίο και στη Σάμο σήμερα το πρωί...

«Έκρηξη» αφίξεων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου το τελευταίο τριήμερο, από το πρωί της περασμένης Παρασκευής έως και σήμερα, Δευτέρα, το πρωί.

Συνολικά πέρασαν 633 άτομα, από τα οποία 147 στη Λέσβο, 256 στη Χίο και 230 στη Σάμο. Ιδιαίτερα ας σημειωθεί ότι 250 από αυτούς πέρασαν στη Χίο και στη Σάμο σήμερα το πρωί.

Εξάλλου, το Σαββάτο (19 Αυγούστου), μεταφέρθηκαν με πλοίο του Λιμενικού Σώματος για καταγραφή στη Χίο, 51 λαθρομετανάστες. Αυτό συνέβη, λόγω του μεγάλου αριθμού των φιλοξενουμένων στο κέντρο καταγραφής και ταυτοποίησης στη Σάμο, όπου ζουν με υποδομές για 700 άτομα περισσότεροι από 2.000 λαθρομετανάστες.

Τέλος στη Χίο, συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι, προκειμένου να εντοπιστούν άτομα που έχουν και σε δεύτερο βαθμό απορριπτική απόφαση για το άσυλο.

Σε αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό της Σούδας στο Κάστρο της Χίου προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου 15 άτομα εκ των οποίων δύο Αλγερινοί και ένας Αιγύπτιος κρατήθηκαν για να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου