Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά σήμερα Δευτέρα 21/8 στη Χίο

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα και βαθμιαία στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, καθώς και σε περιοχές του Ιονίου και του Βορειοδυτικού Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και είναι πιθανό να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις. Μέχρι αργά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Χαλκιδική, στις Σποράδες και στην Ανατολική Θεσσαλία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 33 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 19 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 34 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 20 έως 31 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς, στο Κεντρικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρα θα στραφούν σε δυτικούς εντάσεων 4 με 5 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για την Χίο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
26 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 22/8, ο καιρός θα είναι βροχερός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 

Αττική
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, δίνοντας παροδική βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού, περιμένουμε στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου