Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Βάσεις 2017: Ανακοινώνονται το πρωί της Πέμπτης (24.08.2017) από το υπουργείο Παιδείας

Βάσεις 2017: Ανακοινώνονται το πρωί της Πέμπτης (24.08.2017) από το υπουργείο Παιδείας | Newsit.gr- Στις 10 το πρωί της Πέμπτης (24.08.2017) το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα
- Τελειώνει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2017
- Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τα αποτελέσματα


Αύριο, Πέμπτη, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τις Βάσεις 2017, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Πηγές από το Υπουργείο Παιδείας σημειώνουν ότι η επίσπευση σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό κατέστη δυνατή, καθώς...
οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες.

Έτσι, σε λίγες ώρες λήγει και η αγωνία για τους χιλιάδες υποψήφιους που πήραν μέρος στις Πανελλήνιες 2017. Οι υπηρεσίες του υπουργείου είναι έτοιμες, αύριο Πέμπτη, να αναρτήσουν τις Βάσεις 2017 και τα μόρια εισαγωγής και τις σχολές που περνούν οι υποψήφιοι που θα πιάσουν τα όρια των σχολών προτίμησης τους. Οι υποψήφιοι μπαίνοντας στην διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr και αφού πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο), μπορούν να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής των στατιστικών στοιχείων των βαθμολογιών των φετινών υποψηφίων ήταν τα μεγάλα ποσοστά που σημειώθηκαν κάτω από τη βάση στα περισσότερα μαθήματα. Η δυσκολία των Μαθηματικών και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας οδήγησε τους περισσότερους υποψηφίους σε επιδόσεις κάτω των 10.000 μορίων. Το 90,3% των υποψηφίων έγραψε κάτω από τη βάση στην Ιστορία και το 83,45% στα Μαθηματικά.

Παρά όμως την κακή επίδοση στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης, οι σχολές υψηλής ζήτησης κρατάνε τις βάσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου