Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Ηλιοφάνεια σήμερα Σάββατο 19/8 στη Χίο

Ηλιοφάνεια και ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα, με ανέμους έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 19 Αυγούστου 2017. Τις θερμές πάντως ώρες της ημέρας στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας θα αναπτυχθούν νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 37 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 18 έως 38, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 36, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 22 έως 31 βαθμούς και στις υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στις Κυκλάδες σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα στραφούν εκ νέου σε ανατολικούς.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Ηλιοφάνεια προβλέπεται για σήμερα 19/8 στη Χίο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
26 έως 33 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

Αττική
Ηλιοφάνεια περιμένουμε στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς, ενώ στα βόρεια τμήματα του νομού και στα ανατολικά παράλια οι μέγιστες θα διατηρηθούν στα επίπεδα των 31 με 32 βαθμών.

Θεσσαλονίκη
Καλό και ζεστό καιρό με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου