Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Η Google έχει διαγράψει 2.5 δισεκατομμύρια πειρατικές διευθύνσεις!

Η Google έχει διαγράψει 2.5 δισεκατομμύρια πειρατικές διευθύνσεις!Πάνω από 2.5 δισ. πειρατικά links έχει αφαιρέσει η Google από τα αποτελέσματα αναζήτησης

Η Google μετά από πάρα πολλά αιτήματα των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων, ανακοίνωσε οτι έχει διαγράψει συνολικά περισσότερα από 2.5 δισεκατομμύρια πειρατικά links από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google, η εταιρία έχει...
ικανοποιήσει περίπου το 90% των αιτημάτων που έχει δεχτεί μέχρι σήμερα ενώ ο αριθμός αφαίρεσης των πειρατικών links έχει φτάσει σε εκατομμύρια καθημερινά, όταν πριν από λίγα χρόνια ήταν μερικές χιλιάδες.


Παρά τους αριθμούς αυτούς πάντως, οι εταιρίες πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και οι κάτοχοι δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα αυτά αφού τις περισσότερες φορές το περιεχόμενο των πειρατικών links επανεμφανίζεται στη μηχανή αναζήτησης μέσω καινούριων διευθύνσεων και γι’α υτό το λόγο έχουν  ζητήσει από τη Google να αναπτύξει έναν αλγόριθμο που θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει το πειρατικό υλικό και στην συνέχεια να το αφαιρεί αλλά και να διασφαλίζει ότι δεν θα ξανανέβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου