Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Τρία λάθη που κάνουμε στο πλύσιμο των ρούχων

Τρία λάθη που κάνουμε στο πλύσιμο των ρούχωνΜπορεί το πλύσιμο των ρούχων στο πλυντήριο να φαίνεται εύκολη υπόθεση αλλά δεν είναι όλα τόσο απλά.

Υπάρχουν πολλά συνηθισμένα λάθη που μπορεί να καταστρέψουν τα ρούχα σας ή να χαλάσουν την ποιότητά τους. Καλό είναι να ακολουθείτε κάποιους κανόνες για καλύτερα αποτελέσματα - και ρούχα που θα ζήσουν περισσότερο.

Δείτε παρακάτω τρία από αυτά...


1. Διαχωρίζετε μόνο τα ανοιχτόχρωμα από τα σκουρόχρωμα
Πέρα από τα χρώματα μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τις υφές για να διατηρηθεί η ποιότητα των ρούχων. Για παράδειγμα πλύντε τα τζιν μόνα τους και κάντε το ίδιο και με τα ρούχα που είναι πολύ βρώμικα. Συγκεκριμένα για τα τζιν, γυρίστε τα από την ανάποδη μεριά και πλύντε τα με κρύο νερό και σε ελαφρύ πρόγραμμα.

2. Αφήνετε φερμουάρ ανοιχτά
Τα ανοιχτά φερμουάρ μπορούν να δημιουργήσουν ζημιά σε ευαίσθητα ρούχα, γι' αυτό φροντίστε να τα κλείνετε πάντα όταν τα βάζετε στο πλυντήριο.

3. Δεν καθαρίζουμε το φίλτρο τακτικά
Καλό είναι να πλένετε το πλυντήριό σας μία φορά το χρόνο. Πλύντε το εσωτερικό με μία βούρτσα και στη συνέχεια βάλτε ένα άδειο πλυντήριο για να απολυμανθεί καλά. Επίσης καθαρίστε το φίλτρο ειδικά αν παρατηρείτε το πλυντήριο να αργεί παραπάνω από ό,τι συνήθως.

Πηγή: baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου