Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Συνελήφθησαν δύο επιχειρηματίες για πώληση αερίου γέλιου

Συνελήφθησαν δύο επιχειρηματίες για πώληση αερίου γέλιουΘα προσαχθούν σήμερα στην εισαγγελέα Ρόδου

Για πώληση «αερίου γέλιου» συνελήφθησαν, στο Φαληράκι της Ρόδου, δυο υπεύθυνοι λειτουργίας νυκτερινού κέντρου διότι προσέφεραν προς πώληση και χρήση υποξείδιο του αζώτου, γνωστό ως αέριο του γέλιου.

Πρόκειται για έναν 36χρονο Σουηδό και ένα 34χρονο Αλβανό, που...
θα προσαχθούν σήμερα στην εισαγγελέα Ρόδου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών, την αντιμετώπιση παραβατικότητας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την προστασία των πολιτών - καταναλωτών, χθες στην πόλη και στο Φαληράκι της Ρόδου πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένοι έλεγχοι και διαπιστώθηκε ότι οι δράστες λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαθέτοντας προς πώληση σε πελάτες υποξείδιο του αζώτου, γνωστό ως αέριο γέλιου, και το διοχέτευαν για χρήση, σε μπαλόνια.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους για παρεμπόριο και νοθεία τροφίμων, οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Παράλληλα στη σύλληψη δυο γυναικών, οι οποίες διέθεταν προς πώληση αμπούλες αερίου γέλιου, προχώρησαν αστυνομικοί στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Πρόκειται για μια 18χρονη Ελληνίδα και μια 28χρονη Ρωσίδα που, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «κατελήφθησαν να διαθέτουν προς πώληση συνολικά σαράντα έξι αμπούλες- φιαλίδια με αέριο γέλιου, τα οποία τροφοδοτούσαν μέσα σε λαστιχένια μπαλόνια με μεταλλικό αντικείμενο».

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου