Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Νταής επιχειρηματίας έκανε μαύρους στο ξύλο εφοριακούς στην Πάτμο!

Νταής επιχειρηματίας έκανε μαύρους στο ξύλο εφοριακούς στην Πάτμο!- Ο επιχειρηματίας που έχει κέντρα διασκέδασης στο νησί πλησίασε τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και άρχισε να χτυπάει τον έναν με μανία
- Όλα έγιναν στο δρόμο και μάλιστα μπροστά στα μάτια αστυνομικών που παρακολουθούσαν χωρίς να επέμβουν
- "Μπαλάκι" οι ευθύνες σε αστυνομία και λιμενικό για το ποιος έπρεπε να κάνει τη σύλληψη
- Χρειάστηκε η παρέμβαση δύο υπουργών για να περαστούν χειροπέδες στον επιχειρηματία!


Το νέο επεισόδιο βίας σε βάρος δύο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, έγινε χθες στην Πάτμο με πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ελέγχει αρκετά κέντρα διασκέδασης στο νησί. Ο επιχειρηματίας λοιπόν, φέρεται να...
έδειρε ελεγκτές της Αρχής, που είχαν καταφθάσει στο νησί για να κάνουν ελέγχους. Μάλιστα, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια αστυνομικών που... παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν το παραμικρό!

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι χρειάστηκε να παρέμβουν οι υπουργοί δημόσιας Τάξης αλλά και Ναυτιλίας για να συλληφθεί ο επιχειρηματία! Αλαλούμ...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι ελεγκτές - μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα- πήγαν στην Πάτμο, για το "σαφάρι" ελέγχων που συνεχίζεται σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές. Ενώ λοιπόν οι ελεγκτές βρίσκονταν σε δρόμο κοντά στο λιμάνι, τους πλησίασε ένας άνδρας και τους ρώτησε αν είναι εφοριακοί. Μόλις ο νεαρός ελεγκτής του απάντησε θετικά, τότε ο άνδρας άρχισε δίχως να ειπωθεί κάτι παραπάνω, να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και να τον χαστουκίζει!

- Έδερνε τους ελεγκτές μπροστά στους αστυνομικούς 
- "Δεν είμαστε αρμόδιοι να επέμβουμε"

Όπως μεταφέρεται από την ΑΑΔΕ, ο ξυλοδαρμός έγινε πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα, το οποίο βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο, μπροστά στο λιμάνι. Μάλιστα, κάποιοι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη σκηνή αλλά δεν επενέβησαν! Όταν πήγαν σε εκείνους οι ελεγκτές ζητώντας τους να συλλάβουν τον επιχειρηματία, εκείνοι δήλωσαν... αναρμόδιοι, λέγοντας ότι το περιστατικό έγινε σε ζώνη ευθύνης του Λιμενικού!

- "Μπαλάκι" οι ευθύνες 
- Παρέμβαση υπουργών για να γίνει η σύλληψη!

Οι εφοριακοί προσέφυγαν και στους λιμενικούς, οι οποίοι όμως και εκείνοι, δήλωσαν αναρμόδιοι!  Για ώρα αστυνομικοί και λιμενικοί πετούσαν ο ένας το "μπαλάκι" στον άλλον και χρειάστηκε να ενημερωθεί ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής!

Ο ίδιος τηλεφώνησε στους κ. Κουρουμπλή και Τόσκα, υπουργούς Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης αντίστοιχα, οι οποίοι αμέσως κινητοποιήθηκαν με αποτέλεσμα τελικώς να συλληφθεί από λιμενικούς ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον εφοριακό. Σύντομα αναμένεται να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ότι ο επιχειρηματίας έδειξε στους αστυνομικούς χαρτί νοσηλείας του σε ψυχιατρική κλινική στο ΑΤ. Πάτμου.

Ο ελεγκτής της ΑΑΔΕ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ. της Πάτμου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου θα θάνει αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του από τα χτυπήματα στο κεφάλι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, patmostimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου