Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Αίθριος καιρός, σήμερα Κυριακή 23/7, στη Χίο

Αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές μόνο νεφώσεις από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά αναμένεται σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου 2017. Στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 19 έως 35, στη Θεσσαλία, τη Στερεά, και την Πελοπόννησο από 20 έως 39, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34, και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 37.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές και δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως στα ανατολικά θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Κυριακή 23/7, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
27 έως 35 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

Κως

Στην Κω αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Λέσβος
Στη Λέσβο αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς.

Αττική 
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς. 

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Κι εδώ βοριάδες έως 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.

Κυκλάδες, Κρήτη

Θα φυσάει στα νησιά. Βοριάδες έως 7 μποφόρ τοπικά και θερμοκρασία από 22 έως 28 και στη Νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς.
 
Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και λίγες βροχές στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά το μεσημέρι και απόγευμα και λιγες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς. Στην Ηπειρο, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγη συννεφιά αλλά καλός καιρός με βορειάδες έως 6 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου