Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Μηταράκης: Το μνημείιο του Κάστρου της Χίου διατρέχει σοβαρούς κινδύνους από τον παράνομο προσφυγικό καταυλισμό της Σούδας

Για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον παράνομο καταυλισμό μεταναστών στη Σούδα, αλλά και τους σοβαρούς κινδύνουν για το μνημείο του Κάστρου της Χίου, από τη λειτουργία του εκεί μίλησε ο βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης.

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης συναντήθηκε με κατοίκους της Σούδας και συνομίλησε για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον παράτυπο καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μηταράκης δήλωσε:

Νότης Μηταράκης

«Οι κάτοικοι της Σούδας ζουν καθημερινά με το πρόβλημα του παράνομου καταυλισμού. Εξέφρασαν τη δικαιολογημένη αγανάκτησή τους για τις συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής που επικρατούν.

Άκουσα με απόλυτη προσοχή τα όσα μου κατήγγειλαν και συμμερίζομαι τις ανησυχίες τους. Τόνισα ότι η Σούδα αποτελεί ντροπή για το νησί και το ελληνικό κράτος. Στο σύνολό της, η πολιτεία και η κυβέρνηση κλείνουν τα μάτια στο πρόβλημα που αυτές δημιούργησαν και αποποιούνται των ευθυνών τους. Κανείς δε δρα αποτελεσματικά για να κλείσει άμεσα ο παράνομος προσφυγικός καταυλισμός.

Οι κάτοικοι, αλλά και το μνημείο του Κάστρου διατρέχουν σοβαρούς κινδύνους που μεγαλώνουν κάθε μέρα που περνάει.

Τέρμα τα λόγια. Είναι ο καιρός για δράση και λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου