Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Από ποια ελληνικά νησιά θα περάσει η κρουαζιέρα των οργίων

Από ποια ελληνικά νησιά θα περάσει η κρουαζιέρα των οργίωνΞεκινά η κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων σήμερα το απόγευμα από τον Πειραιά και θα διαρκέσει για οκτώ ημέρες με ερωτικά παιχνίδια και φαντασμαγορικά shows πάντα με επίκεντρο τον έρωτα και την απόλαυση.

Η κρουαζιέρα του έρωτα θα ταξιδέψει τα 700 άτομα που έχουν ήδη κάνει sold out στα εισιτήρια, σε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρά (Τουρκία), Σαντορίνη και Χανιά.

Οι κρατήσεις έγιναν μέσω της...
ολλανδικής ιστοσελίδας ανταλλαγής συντρόφων sdc.com και το κόστος ανερχόταν στα 2.349 δολάρια το άτομο.

Οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει ένα σούπερ πάρτι πριν το πλοίο σαλπάρει με τους καλεσμένους να κάνουν τις πρώτες αναγνωριστικές κινήσεις για να δουν με ποια ζευγάρια θα ταιριάξουν αργότερα.

Επίσης για κάθε ημέρα παραμονής στο πλοίο έχουν διοργανωθεί θεματικές ερωτικές βραδιές, kinky shows, αλλά και πάρτυ με αφρούς όπου θα διαγωνίζονται οι κυρίες με τις καλύτερες αναλογίες.

Τα 700 άτομα που προέρχονται από όλο τον κόσμο και είναι κυρίως μέλη της γνωστής ιστοσελίδας θα έχουν την ευκαιρία κάθε ημέρα να γευματίζουν σε πολυτελή εστιατόρια ενώ θα απολαμβάνουν και τις ανέσεις που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο.

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η ερωτική κρουαζιέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου