Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά στη Χίο σήμερα Σάββατο 3/6


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Βόρεια Θεσσαλία, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και το απόγευμα πιθανόν στα κεντρικά ηπειρωτικά ορεινά περιμένουμε σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου 2017. Τις πρωινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 19 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Πελοπόννησο τοπικά έως 30 βαθμούς), 19 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 20 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και το απόγευμα έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για την Χίο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Κυριακή 4/6, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. 

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά πρόσκαιρη καταιγίδα περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Στα νότια γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και τα υπόλοιπα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού της Κυριακής
Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τις απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση.
Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει πάλι από την Τρίτη 06-06-2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου