Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Πάνω από 30 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ντόπιων και αλλοδαπών με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην Κω!

-50 αστυνομικοί από την Γεν. Ασφάλεια Αττικής στο νησί
-Για 1η φορά τόσο μεγάλη επιχείρηση με δεκάδες έρευνες σε σπίτια & κατ/τα από το πρωί
-Kύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά, όπλα και μετανάστες…
-Προβληματίζει ο βαρύς οπλισμός και τα πυρομαχικά που βρέθηκαν στην κατοχή τους
-Για πρώτη φορά στην Κω τέτοιας μεγάλης κλίμακας επιχείρηση με πάνω από 30 συλλήψεις


Στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών που δραστηριοποιείται στην Κω και την υπόλοιπη Ελλάδα προχώρησαν χθες το πρωί περίπου 50 αστυνομικοί από την,,,
Γενική Ασφάλεια Αττικής που έφτασαν στην Κω ειδικά για αυτό το σκοπό, με τη συνδρομή της τοπικής αστυνομίας και ασφάλειας.

Ειδικότερα από το πρωί σήμερα, Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος πραγματοποιήθηκε δεκάδες έρευνες σε σπίτια και καταστήματα παρουσία δικαστικών λειτουργών και έγιναν συνολικά περισσότερες από 35 συλλήψεις ελλήνων  (περίπου 15 άτομα) και αλλοδαπών με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών  (15 με 20κιλά χασίς, κοκαΐνη, ηρωίνη και χάπια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες).

Μάλιστα ο δρόμος μπροστά από το ΑΤ Κω γέμισε από αστυνομικά και ενοικιαζόμενα οχήματα τα οποία χρησιμοποίησαν οι άνδρες ασφαλείας από την Αττική.

Η μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

"Από τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Ιουνίου 2017, βρίσκεται σε εξέλιξη ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής σε διάφορες περιοχές της Αττικής της Κορινθίας και της νήσου Κω, για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, καθώς και στην παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν συλληφθεί περισσότερα από 35 μέλη της οργάνωσης αλλοδαποί και ημεδαποί και έχουν κατασχεθεί σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, καθώς και όπλα και πυρομαχικά σε Αττικής και Κω.

Οι έρευνες συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωση τους θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου