Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Αδιανόητο! Κρατούν αδιάθετα για μήνες τρόφιμα που προορίζονταν για δωρεάν διανομή! [pics]

Αδιανόητο! Κρατούν αδιάθετα για μήνες τρόφιμα που προορίζονταν για δωρεάν διανομή! [pics]Οι εικόνες έρχονται από τη Νάξο. Όπως θα δείτε παρακάτω, κούτες με παιδικά γάλατα, λάδι και παιδικές κρέμες, που είχαν αποσταλεί προς διάθεση μέσω σχετικού προγράμματος, παραμένουν για μήνες στοιβαγμένα στο εσωτερικό κτιρίου, χωρίς να αξιοποιούνται και να δίδονται σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη!

Οι κούτες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, παραμένουν στο κτίριο που στεγάζονταν παλαιότερα οι υπηρεσίες του...
τμήματος συγκοινωνιών και επικοινωνιών (πρώην ΠΙΚΠΑ) επί της οδού Παπαβασιλείου στην πόλη της Νάξου.

Όπως διακρίνεται στη φωτογραφία τα λάδια λήγουν τον ερχόμενο Ιούλιο, οι παιδικές κρέμες λήγουν τον Ιανουάριο του 2018, ενώ οι καταγγέλοντες αναφέρουν στο Cyclades Voice, ότι τα γάλατα έχουν ήδη λήξει!Το ότι παραμένουν για τόσο καιρό τα τρόφιμα αδιάθετα, σε εποχές που συνάνθρωποί μας έχουν μεγάλη ανάγκη, είναι ανεπίτρεπτο και προκαλεί εύλογα ερωτήματα για τη διαδικασία διάθεσης των προϊόντων, που όπως γίνεται αντιληπτό από το σήμα που είναι τυπωμένο πάνω στις κούτες, προέρχονται από ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Για ποιο λόγο τόσα τρόφιμα παραμένουν μέχρι σήμερα αδιάθετα;

Και αν για οποιοδήποτε λόγο περίσσεψαν, γιατί δεν διατέθηκαν σε πολίτες που έχουν ανάγκη;

Σύμφωνα με το cycladesvoice, το πρόγραμμα διαχειρίζεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τα, κατά περιφερειακή ενότητα, επαρχεία.

Πηγή: cycladesvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου