Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Έκανε έρωτα με μαθητή της και πόζαρε χαμογελαστή στη φωτογραφία σύλληψης!

Έκανε έρωτα με μαθητή της και πόζαρε χαμογελαστή στη φωτογραφία σύλληψης!Μπορεί η Sarah Fowlkes να είχε συλληφθεί επειδή έκανε έρωτα με ανήλικο μαθητή της, αλλά δεν φάνηκε να πτοήθηκε και πόζαρε χαμογελαστή στη φωτογραφία της σύλληψής της.

Η παντρεμένη 27χρονη από το Τέξας κατηγορείται για τις παράνομες ερωτικές περιπτύξεις με 17χρονο μαθητή της, ενώ απολύθηκε από το σχολείο όπου εργαζόταν ως καθηγήτρια φυσιολογίας ώρες αφότου γιόρταζε τα γενέθλιά της με τον άντρα της.

Οι αρχές ξεκίνησαν...
έρευνα στις 10 Μαρτίου μετά από πληροφορίες που είχαν και μίλησαν στον 17χρονο που παραδέχτηκε ότι είχαν επαφές σεξουαλικής φύσης.

"Οι γονείς μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους κάθε μέρα και αυτό δεν είναι κάτι που παίρνουμε αψήφιστα", σχολίασε η επιστάτης Susan Bohn.


"Η ασφάλεια των μαθητών είναι πιο σημαντική μας προτεραιότητα. Από τη στιγμή που το μάθαμε καταθέσαμε αναφορά και ενεργήσαμε γρήγορα για να προβούν οι αρχές σε ενδελεχή έρευνα", συμπλήρωσε.

Η 27χρονη που είναι παντρεμένη από το 2013 άρχισε να εργάζεται στο σχολείο τον Σεπτέμβριο. "Έχω πολύ υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μου ως δασκάλα, καθώς και από τους μαθητές μου και ελπίζω ότι αυτή θα είναι μια φόρμουλα για επιτεύγματα. Θέλω να είναι μια ευχάριστη χρονιά για όλους τους μαθητές μου αλλά και παραγωγική, προκλητική και ενθαρρυντική χρονιά με επιτυχίες για όλους", έγραφε στη σελίδα του σχολείου η 26χρονη.



Πηγή: Nypost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου