Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

"Δράκος" της Αθήνας: Έτσι ξεγελούσε τα ανήλικα κοριτσάκια - Το κόλπο με τον αστυνομικό για να ασελγήσει στα παιδιά

`Δράκος` της Αθήνας: Έτσι ξεγελούσε τα ανήλικα κοριτσάκια - Το κόλπο με τον αστυνομικό για να ασελγήσει στα παιδιά- Στα χέρια της αστυνομίας ο "δράκος" που αλώνιζε στο κέντρο της Αθήνας και ασέλγησε σε έξι κοριτσάκια ηλικίας από 11 έως 17 ετών
- Με ένα ποδήλατο γυρνούσε και παρέσυρε τα ανήλικα θύματα του
- Το κόλπο με τον αστυνομικό και το σχολείο - Φόβοι ότι έχει ασελγήσει σε δεκάδες παιδάκια
- Δεκάδες ερωτήματα γεννά το γεγονός πως "μπαινόβγαινε" στις φυλακές


Τέλος στην δράση του “δράκου” στο κέντρο της Αθήνας έβαλαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Δεκάδες ανήλικα κορίτσια τα θύματα του
Από το 2011 μέχρι σήμερα ο 33χρονος “δράκος” ασέλγησε σε βάρος...
έξι ανήλικων κοριτσιών ηλικίας από 11 έως και 17 ετών. Ωστόσο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις Ανώτατων Αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, τα θύματά του είναι δεκάδες, καθώς πολλά ανήλικα κορίτσια που έπεσαν θύματα του “δράκου” δεν το είπαν στους γονείς τους.
 

Μιμούνταν τον "δράκο των Πετραλώνων" - Το κόλπο με τον αστυνομικό
Ο 33χρονος ουσιαστικά είχε μιμηθεί την δράση του “δράκου των Πετραλώνων”, οποίος είχε συλληφθεί το 2012 κατηγορούμενος για δεκάδες ασέλγειες σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Ασφάλειας ο 33χρονος “δράκος” του κέντρου κυκλοφορούσε με ποδήλατο και αναζητούσε παιδιά που επέστρεφαν στο σπίτι τους από το σχολείο και ήταν μόνα τους.

Ο “δράκος” σταματούσε τα ανυποψίαστα παιδιά στις εισόδους των πολυκατοικιών τους και τους συστήνονταν ως αστυνομικός, λέγοντάς τους πως έχει σημειωθεί σοβαρή κλοπή στο σχολείο τους και ο ίδιος έχει αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίασή της.

Τα παιδιά τρομοκρατημένα και ανυποψίαστα, κυρίως όμως πιστεύοντας πως πράγματι έχουν να κάνουν με αστυνομικό, δέχονταν να τους ψάξει ο “δράκος” με αποτέλεσμα ο ίδιος να ασελγεί σε βάρος τους και να τα χαϊδεύει σε επίμαχα σημεία.

Πολλά από τα παιδιά αδυνατούσαν να καταλάβουν την πράξη του σάτυρου, με αποτέλεσμα να μην εξομολογηθούν την περιπέτειά τους στους γονείς τους και για το λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες, με απόφαση Εισαγγελέα, θα δώσουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και την ταυτότητα του 33χρονου προκειμένου να αναγνωρισθεί και από άλλα θύματά του.

Μπαινόβγαινε στις φυλακές ο δράστης
Στο μεταξύ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο “δράκος” μπαινόβγαινε στις φυλακές και αρκετές από τις ασέλγειες σε βάρος ανηλίκων τις πραγματοποιούσε στα διαστήματα που ήταν εκτός φυλακής.

Συγκεκριμένα από τις 13/10/2012 μέχρι και τις 5/4/2013 εξέτισε ποινή φυλάκισης στις φυλακές της Τρίπολης κατηγορούμενος για βιασμό ενήλικης και κατοχή ναρκωτικών, ενώ από τις 10/01/2013 έως και τις 11/04/2014 μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου, κατηγορούμενος επιπλέον για ληστείες και κλοπές και μάλιστα κατ' εξακολουθήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου