Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Στο Πρωτοδικείο η αγωγή υπαλλήλου κατά του Νότη Μηταράκη

Στο Πρωτοδικείο η αγωγή υπαλλήλου κατά του Νότη ΜηταράκηΗ πλευρά του βουλευτή που κατηγορείται για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας υποστήριξε ότι η ενάγουσα προσέφερε τις υπηρεσίες της εθελοντικά

Ενώπιον του Πρωτοδικείου της Αθήνας συζητήθηκε σήμερα αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ, Νότη Μηταράκη, πρώην υπάλληλος του η οποία...
τον κατηγορεί για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του πρώην υπουργού υποστήριξε πως δεν υπήρξε καμία παράβαση, καθώς - όπως αναφέρθηκε - η ενάγουσα προσέφερε τις υπηρεσίες της εθελοντικά. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο συνήγορός του υποστήριξε πως ούτε το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας κατέληξαν σε διαφορετικά συμπεράσματα.

Η ενάγουσα, μητέρα ανήλικου παιδιού, υποστηρίζει ότι εργάστηκε ως γραμματέας στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη κατά την τετραετία 2011-2015.

Μάλιστα, στην αγωγή της φέρεται να αναφέρει πως ο πρώην υπουργός την 1η Οκτωβρίου 2015 την απέπεμψε από την εργασία της προφορικά, χωρίς να της καταβάλει τη νόμιμη αποζημίωση και χωρίς να την έχει καταχωρίσει στα τηρούμενα για το ΙΚΑ μισθολόγια.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου