Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πανελλήνιες 2017: Οργισμένη ανακοίνωση για τα μηχανογραφικά! Ζητούν παρέμβαση Τσίπρα!

Πανελλήνιες 2017: Οργισμένη ανακοίνωση για τα μηχανογραφικά! Ζητούν παρέμβαση Τσίπρα!Για "απίστευτη προχειρότητα" με αφορμή τα μηχανογραφικά κατηγορεί το υπουργείο Παιδείας η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Στην εκπομπή «ΤΩΡΑ» της κας Ά. Μπουσδούκου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σήμερα 31/3/2017, o Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Γιάννης Παντής δήλωσε ότι...
τη Δευτέρα το Υπουργείο Παιδείας θα προβεί σε μία ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ για τα χρονικά κίνηση να ανοίξει εκ νέου τα μηχανογραφικά δελτία για να δηλώσουν οι μαθητές και 5ο μάθημα εξέτασης, καθώς «αυτό είναι που ζητούν οι γονείς».

Στην απίστευτη προχειρότητα του Υπουργείου Παιδείας, απαντάμε ότι αυτό που οι γονείς ζητούν είναι να ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ η αιφνιδιαστική – μόλις 2 μήνες πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις - και άδικη απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου για τη βάναυση – και άνευ προηγουμένου – μείωση των θέσεων εισακτέων σε παραγωγικές σχολές υψηλής ζήτησης.

Είναι νομίζουμε προφανές σε κάθε λογικό άνθρωπο ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ένας μαθητής να προετοιμαστεί επαρκώς σε 5ο μάθημα μέσα σε 2 μόλις μήνες. Στην ουσία η κίνηση που προανήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας είναι ένα πολιτικό τερτίπι και ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ στις δεκάδες χιλιάδων μαθητών που ετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές και διαπιστώνουν ότι κάποιοι κάνουν κινήσεις σκοπιμότητας στην πλάτη τους.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει άμεσα και καταλυτικά προκειμένου να αναιρεθούν οι άστοχες ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας, που δείχνουν τουλάχιστον ασέβεια στην αγωνία των μαθητών που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου