Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Τζόκερ: Η γυναίκα που τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με τρία ευρώ!

Τζόκερ: Η γυναίκα που τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με τρία ευρώ!Την ζωή της να αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά είδε μία γυναίκα από την Λεμεσό της Κύπρου που είναι η υπερτυχερή της χθεσινοβραδινής κλήρωσης του Τζόκερ. Η γυναίκα κέρδισε 16.428.000 εκατομμύρια ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που κέρδισε ποτέ Κύπριος στο Τζόκερ.

Η γυναίκα, που δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της κατέθεσε το τυχερό δελτίο χθες (16.02.2017) το απόγευμα σε πρακτορείο της περιοχής...
Μέσα Γειτονιά Λεμεσού. Ήταν ένα απλό δελτίο των έξι γραμμών για το οποίο πλήρωσε μόνο τρία ευρώ.

Μόλις τρία ευρώ ήταν αρκετά για να αλλάξουν τη ζωή της προς το καλύτερο. Το δελτίο παίχθηκε γύρω στις 7 το βράδυ, τρεις μόλις ώρες πριν την κλήρωση του τζόκερ. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Πρακτορείου κ. Φωτεινή Καβάζη το τυχερό κουπόνι ήταν αξίας μόλις 3 ευρώ.

Η υπερτυχερή συμπλήρωσε έξι στήλες, πλήρωσε 3 ευρώ και έγινε… πλούσια από τη μια στιγμή στην άλλη. Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 Κύπρου ο Δημήτρης Αλετράρης Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ Κύπρου, η υπερτυχερή επικοινώνησε με τα γραφεία του ΟΠΑΠ το πρωί και αφού ζήτησε να μείνει ανώνυμη ρώτησε για τα διαδικαστικά. ”Δεν μπορούσε να μιλήσει από τη χαρά της» τόνισε ο Αλετράρης, ενώ δίπλα της ήταν αρκετά άτομα της οικογένειας της”.​

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΑΠ, δυο από τους τυχερούς που είχαν πέντε επιτυχίες, επίσης συμπλήρωσαν το δελτίο Τζόκερ που τους έκανε πλουσιότερους κατά 120.000 ευρώ στην Κύπρο!  

Ο ένας στην Αμμόχωστο και ο δεύτερος στην Αγία Νάπα. Δελτία με πέντε επιτυχίες παίχτηκαν επίσης στη Σταυρούπολη, στο Βαθύ της Σάμου, στην Αίγινα, στην Καλλιθέα, στην Καρδίτσα και στη Σιάτιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου