Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Άψογο μανικιούρ εύκολα και γρήγορα

Άψογο μανικιούρ εύκολα και γρήγοραΧρήσιμα tips για τέλειο φινίρισμα

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν περιποιημένα και όμορφα νύχια χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Δείτε παρακάτω χρήσιμες συμβουλές για να αποκτήσετε τέλειο μανικιούρ χωρίς κόπο!...

  1. Είναι σημαντικό, όταν απλώνετε το βερνίκι πάνω στο νύχι, να μη χρησιμοποιείτε μόνο τη μύτη του πινέλου.
  2. Φροντίστε το πινέλο να ανοίγει οριζόντια, γιατί έτσι διανέμει πιο λεπτές και ομοιόμορφες στρώσεις βερνικιού και το φινίρισμα γίνεται τέλειο.
  3. Αν το βερνίκι των νυχιών σας έχει αρχίσει να θαμπώνει, περάστε τα νύχια σας με λίγο λάδι. Το βερνίκι θα ζωντανέψει και θα τονισθεί, ενώ τα πετσάκια θα μαλακώσουν.
  4. Επίσης ενώ βάφετε τα νύχια σας, καλό θα ήταν να τα περάστε γύρω γύρω με μια λιπαρή κρέμα. Αν σας έχει ξεφύγει το μανό, θα μπορείτε εύκολα να το απομακρύνετε με το πλύσιμο των χεριών σας.
  5. Εάν η επιφάνεια των νυχιών δεν είναι λεία και ομοιόμορφη, αλλά παρουσιάζει ραβδώσεις και άλλες ανωμαλίες, υπάρχει τρόπος να την εξομαλύνετε.
  6. Απλώστε το ειδικό προϊόν scrub που θα λειάνει το ανώμαλο ανάγλυφο της επιφάνειας του νυχιού, αμβλύνοντας τις ατέλειες, που χαλάνε την εμφάνισή του και έτσι θα έχετε λεία επιφάνεια στα νύχια σας.
  7. Αν επιθυμείτε άμεσο στέγνωμα του βερνικιού δεν έχετε παρά να βάλτε τα φρεσκοβαμμένα νύχια μέσα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό.
  8. Προτιμήστε να απλώσετε δυο στρώσεις βερνίκι στα νύχια σας, αφήνοντας λίγα λεπτά ώστε να στεγνώσει ελάχιστα η πρώτη στρώση.
  9. Επίσης, είναι καλύτερο να απλώνετε περισσότερες στρώσεις από λεπτό στρώμα βερνίκι, παρά μια και ιδιαίτερα βαριά στρώση, κι αυτό γιατί στην πρώτη περίπτωση στεγνώνει ευκολότερα και διαρκεί περισσότερο το μανικιούρ σας.
Πηγή:neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου