Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Το έσκασε με τις χειροπέδες την ώρα που υποδέχονταν τον υφυπουργό Μπαλάφα!

Χίος: Το έσκασε με τις χειροπέδες την ώρα που υποδέχονταν τον υφυπουργό Μπαλάφα!Τον λαθρομετανάστη έπιασε ένας αστυνομικός, ειδικός φρουρός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας μαζί με την γυναίκα του και το 6χρονο παιδί του, μέσα στο αυτοκινητό του.

Πρόκειται για τον αστυνόμο Γιώργο Καργιωτάκη που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση...
Σάμου και μόλις είχε παραλάβει μαζί με τη γυναίκα του, το 6χρονο παιδί του από το Νηπιαγωγείο που βρίσκεται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στη πόλη της Σάμου.

Ξαφνικά είδε να περνά από μπροστά του τρέχοντας ένας κρατούμενος με χειροπέδες στα χέρια του. Έντρομοι παρακολουθούσαν και οι γονείες που είχαν πάει να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο...

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο αστυνομικός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και άρχισε να καταδιώκει τον άνδρα με τις χειροπέδες.

Περίπου 300 μέτρα πιο κάτω, κοντά στο κινηματογράφο "Ολύμπια", κατάφερε και τον ακινητοποίησε και να τον παραδώσει στους συναδέλφους του που κλήθηκαν από πολίτες.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος είναι Αλγερινός, λαθρομετανάστης, ο οποίος την ώρα που γινόταν εξέταση ασύλου και υπήρχε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κέντρο προσφύγων, λόγω της επίσκεψης του υφυπουργού κ. Μπαλάφα εκεί, εκμεταλεύτηκε την "χαλαρότητα" της στιγμής, με αποτέλεσμα να δραπετεύσει με τις χειροπέδες. Αφού απομακρύνθηκε περίπου ένα χιλιόμετρο, τελικά συνελήφθη από τον αστυνομικό φρουρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός, έχει απασχολήσει ξανά την κοινή γνώμη με τα κατορθώματά του, καθώς μετξύ άλλων, έχει συλλάβει με αυτοθυσία έναν Τούρκο δουλέμπορο...

Πηγή: i-samos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου